Pack Head CS 3 Rör
  • Pack Head CS 3 Rör

Pack Head CS 3 Rör

PVP: 164,55 kr
131,09 kr
-21% Head Padel
3 Rör Head CS båtar 4 enheter bollar | Njut av din träning med detta paket Headpadelbollar, som föredras av de flesta spelare för deras prestanda och oslagbara pris
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Rör Head CS padelbollar

Få de bästa bollarna att träna med vårt paket med 3 Head CS-burkar med 4 enheter vardera, som föredras av de flesta spelare för deras utmärkta valuta för pengarna. Med dem kan du njuta av stor hållbarhet såväl som en livepott för att utveckla ett dynamiskt spel.

På banan erbjuder de en bra vision eftersom de är gula och presenterar varumärkets logotyp. De är också vederbörligen förseglade i en genomskinlig behållare och är lämpliga för både padel och tennis. För att avsluta, de är de mest använda i padel skolor eller klubbar på grund av deras fantastiska pris.

Förpackning med 3 flaskor med 4 Head CS-enheter, funktioner

  • Pack 3 Head CS-flaskorna med 4 enheter presenteras i en genomskinlig behållare.
  • Träningsmodell lämplig för padel eller tennis.
  • Genom att köpa tripack får du de billigaste bollarna.
  • Kvalitetsmaterial för att säkerställa optimal prestanda.
  • Idealisk för monitorer, skolor eller padelklubbar.
  • Den tillhör Head 2022 bollkatalogen.

Vem är det till? Riktar sig till idrottare som tränar regelbundet och vill göra det med långvariga bollar som inte tappar egenskaper med tiden och som dessutom är billiga, då Head CS-modellen har ett oslagbart pris.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare det nya paketet med 3 flaskor kan du spara pengar, eftersom de är billigare än om du köper dem individuellt. De håller också trycket längre, så deras prestation gör ingen besviken.

Ta reda på mer om varumärket HEAD PADEL

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda eftersom dess produkter används av proffs.

Features År: 2022
Våra bästa produkter