Overgrip Wilson Pro gula x 3
  • Overgrip Wilson Pro gula x 3

Overgrip Wilson Pro gula x 3

PVP: 104,22 kr
82,27 kr
-22% Wilson Padel
Wilson Pro gula padel Overgrip | Träna som ett proffs med de nya Wilson Pro overgirps i gult designade för att förbättra greppet på din padelracket och andningsförmåga

3 Wilson Pro tekniska Overgrip gula

Ge ditt bästa medan du spelar bekvämt med de nya Wilson-märket övergrepp som är designade för att ge dig bästa kvalitet och hållbarhet. En av dem är Pro i gult, ett komplement som fyller funktionen att förbättra din hands grepp om racket.

För dess tillverkning har ett stort antal material använts, bland dem lyfter vi fram de andningsbara som är ansvariga för att absorbera svett från händerna, vilket förhindrar att padelracket glider från händerna. Dessutom är dess konsistens väldigt mjuk så att den inte skapar irritationer i händerna.

Wilson overgrips Pro i gult, funktioner

  • Wilson Pro Yellow Overgrips säljs i förpackningar om tre.
  • Den lättaste så att den inte tillför onödig tyngd till ditt padelracket.
  • Kvalitetsmaterial så att de är mycket motståndskraftiga.
  • De förbättrar greppet tack vare sin semi-klibbiga konsistens.
  • Det kommer inte att vara svårt för dig att ta på eller ta av dig.
  • Ny Wilson Padel 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som vill förbättra greppet på sitt racket och därför behöver ett tillbehör som ökar tjockleken så att du utan hinder kan slå dina bästa slag på banan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem på grund av hur bekväma de är tack vare de använda materialen som gör dem så mjuka, utan också på grund av deras gula design som du kan kombinera med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter