Overgrips Adidas Tacky gul mikroperforerad
  • Overgrips Adidas Tacky gul mikroperforerad

Overgrips Adidas Tacky gul mikroperforerad

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Adidas Padel
Bär kvalitetstillbehör tack vare den nya Adidas-kollektionen där du kan hitta paketet med 3 mikroperforerade övergrepp i neongult
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrips Adidas Tacky gul mikroperforerad

Utrusta dig fullt ut med den nya kollektionen av tillbehör från Adidas. Upptäck paketet med övergrepp för att spela padel där tre enheter kommer, alla mikroperforerade, perfekta för att spela under sommarmånaderna eftersom de hjälper till att förhindra ansamling av svett i handen.

De erbjuder dig också ett bra grepp om racket eftersom när du väl sätter på det kommer det att bidra till att öka tjockleken på greppet så att du kan spela bekvämt. De hjälper också till att förebygga handskador så att du kan prestera ditt bästa i varje match.

Adidas paket 3 enheter mikroperforerade och gula övergrepp, funktioner

  • Adidas klibbiga gula overgrips säljs i förpackningar om tre enheter.
  • De är mikroperforerade för bättre svettventilation.
  • Längre varaktighet tack vare dess tillverkning med polyuretan.
  • Längd 100 cm och bredd 2,5 cm.
  • Det hjälper padel racket att inte glida från handen på grund av svett.
  • Tillbehörskatalog för Adidas Padel 2022-spelare.

Vem är det till? Den är idealisk för alla spelare som vill öka tjockleken på greppet för att kunna greppa racket bättre och därför spela bekvämt. De hjälper också till att förhindra överdriven svettning som uppstår i händerna.

Varför kommer du att gilla det? För att du ska köpa ett paket med tre övergrepp, och på så sätt slipper du spendera mer pengar varje gång du vill köpa dem. Dessutom har de designats i neongult, ett val som kommer att dra till sig uppmärksamhet.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2022
Våra bästa produkter