Overgrip Head Padel Pro 3-pack gult
  • Overgrip Head Padel Pro 3-pack gult

Overgrip Head Padel Pro 3-pack gult

PVP: 87,76 kr
60,47 kr
-32% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Mer komfort och grepp i greppet med Head overgrips, en blisterförpackning med 3 enheter med en slät struktur som låter dig anpassa greppet efter dina behov
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padel Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i gult

Få ett perfekt grepp om ditt racket med de gula Head padel overgrips, ett paket med 3 enheter som har en smidig design samt en medeltjocklek för större komfort. Tack vare tillverkningen med ett extra poröst lager och cellulosafibrer bekämpar de överflödig svettning och torkar snabbt.

Därmed genererar de ett starkare och torrare grepp, något som uppskattas under de varmaste dagarna. De kännetecknas också av sin fantastiska hållbarhet, eftersom du inte kommer att märka att de tappar egenskaper efter de första spelen. Som avslutning presenterar de ett system med lite lim, vilket gör deras placering mycket enkel.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i gult, egenskaper

  • Medeltjocklek, cirka 0,6 millimeter av det gula Head Padel Pro 3 Pack övergreppet.
  • Säljes i blisterförpackningar om 3 enheter.
  • Smidig design som ökar vidhäftningen.
  • Enligt tillverkaren är vikten 0,5 gram styck.
  • Jag slår bekvämare och utan vibrationer.
  • Tillbehör för att spela padel Head 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till alla pojkar och tjejer som vill njuta av ett bättre grepp om sitt padelracket eftersom Heads overgrips erbjuder bra vidhäftning tack vare sin släta design samt snabbtorkande för att motverka svettningar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de knappt lägger vikt på racket, så att de inte överdrivet förändrar dess balans eller prestanda. Dessutom är den gula färgen en av favoriterna bland spelarna, men om du har någon annan preferens, oroa dig inte eftersom det finns paket i olika färger.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter