Dunlop Boost Attack
  • Dunlop Boost Attack

Dunlop Boost Attack

PVP: 1 426,10 kr
679,72 kr
-53% Dunlop Padel
Dunlop Boost Attack paddelpaddel | Framsteg på paddeln med detta mångsidiga Dunlop padel racket, tillverkat av flexibla och grova material för att prestera på din bästa nivå i matcher
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Boost Attack Azul y Verde

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter till ett bra pris tack vare den nya Dunlop Padel 2022-katalogen. Skaffa det nya Boost Attack padel racket, en modell som utmärker sig för sin balans. För detta har den designats med ett överdimensionerat format och medium balans, så det kommer att ge dig den kontroll och kraft du behöver.

För sin konstruktion har kol använts i ramen för att göra den mer motståndskraftig mot stötar eller stötar. På ytan har den glasfiber och en grov finish för att förbättra effekterna. För att avsluta, innehåller den eva-gummi i kärnan och aero frame-teknologi för att uppnå större kraft.

Dunlop Boost Attack blå och grön, funktioner

  • Få den perfekta balansen i ditt spel med Dunlop Boost Attack 2022.
  • Bättre förnimmelser när man slår med den nya fördelningen av hålen.
  • Rörformad med kol för större motstånd och soliditet i strukturen.
  • Yta med strävhet, vilket genererar större effekter.
  • Aero frema-teknik för större styvhet och kraft i skotten.
  • Eva pro gummi i kärnan som ökar slagkraften i anfallsslagen.
  • Intensiv serie av Dunlop 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Enligt vår åsikt kan den användas av spelare på hög och medelhög nivå, eftersom det är ett balanserat racket som anpassar sig snabbt och låter oss definiera vår spelstil samtidigt som vi njuter av en fantastisk känsla av komfort.

Varför kommer du att gilla det? För det är en modell med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris som också är mycket populär för sin attraktiva design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en kombination i svart och detaljer i blått och grönt, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter