Dunlop Inferno Graphite Pro 2023
  • Dunlop Inferno Graphite Pro 2023

Dunlop Inferno Graphite Pro 2023

PVP: 1 645,50 kr
657,79 kr
-61% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Graphite Pro 623904 | Välj Dunlop Inferno Graphite Pro, den perfekta padelracketen för avancerade spelare som vill ge allt på banan. Kraft och precision i en unik design! Låt varje slag göra skillnad och förvandla varje match till en seger!
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Inferno Graphite Pro Padelracket

Skaffa försprång över dina medspelare och få de bästa padelerbjudandena i vår onlinebutik. Skaffa den nya padelracketen Inferno Graphite Pro i rött och gult, en modell som kännetecknas av sin balans. Den har en tårformad form med medium balans, vilket gör den jämn och hjälper dig att dominera alla delar av banan.

För ökad hållbarhet har ramområdet förstärkts med kol, vilket gör den mer motståndskraftig mot stötar eller kollisioner. Den har också en kärna av EVA pro-gummi, ett skum som ger en fantastisk känsla och eliminerar vibrationer. Till slut kombinerar den glasfiber och grafit, vilket ökar dess spelbarhet.

Dunlop Inferno Graphite Pro röd och gul, egenskaper

  • Dunlop Inferno Graphite Pro 2023 har tribar-förstärkning för ett stabilt slag.
  • Det är en av Dunlops mest sålda racketar.
  • Tårformad och medium balans för perfekt balans mellan kraft och kontroll.
  • Drillmönstret Holes förbättrar sweet spot, vilket är uppskattat för off-center slag.
  • Mycket hanterbar, för att snabbt kunna svara på varje boll.
  • Slag utan vibrationer tack vare EVA pro-gummikärnan.
  • Konstruktion i kol för att förstärka ramområdet.
  • Ny kollektion av padelracketar från Dunlop 2023.

Vem är den avsedd för? Med tanke på dess prestanda rekommenderar vi den för spelare som söker en välbalanserad racket, det vill säga en som hjälper både i försvar och attack för att dominera varje del av banan och enkelt vinna poängen.

Varför kommer du att gilla den? För Inferno har blivit en klassiker för märket, en modell som många tycker om och som blir en försäljningsframgång. Dessutom har den en design som kombinerar svart, gult och svart: en design som alltid fångar uppmärksamheten hos krävande spelare.

Lär dig mer om DUNLOP-märket

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av de mest prestigefyllda varumärkena inom sportvärlden. Så mycket att padel inte är ett undantag, de har ett brett utbud av padelracketar, ryggsäckar och väskor samt tillbehör. Bland sina spelare har de stöd från Ramiro Moyano, en av de professionella spelarna i WPT.

I vår onlinebutik kan du hitta alla nyheter för denna säsong till bästa pris. Du kan välja mellan ett brett sortiment av modeller för att njuta av bästa prestanda på banan. Vänta inte längre!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter