Dunlop Panther NH 2024
  • Dunlop Panther NH 2024

Dunlop Panther NH 2024

PVP: 877,60 kr
547,95 kr
-38% Dunlop Padel
Dunlop Panther NH 626006 | Lyft ditt spel med Dunlop Panther NH 2024, det perfekta racketet för att uppnå en balans mellan kraft och kontroll. Upplev förbättringen med detta Dunlop-racket!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Panther NH padelracket

Utforska obegränsade möjligheter på banan med nya Dunlop Panther NH 2024, ett padelracket designat noggrant för spelare som söker den perfekta balansen mellan kraft och kontroll. Med sin innovativa oversize hybridform är denna modell det ultimata verktyget för att lyfta ditt spel, vilket möjliggör en felfri strategi från vilken position som helst på banan.

Dunlop Panther NH 2024 utmärker sig inte bara genom sin design utan också genom kvaliteten på dess material. Förstärkt med grafit i ramen och ett dubbelskikt av glasfiber på ytan, lovar detta racket exceptionell hållbarhet och oöverträffade känslor vid beröring, tack vare dess kärna av medium densitet EVA-gummi. Förbered dig för överlägsen spelbarhet och exceptionellt grepp.

Egenskaper Dunlop Panther NH 2024 racket

  • Oversize hybridform för optimal balans mellan kraft och kontroll.
  • Ram förstärkt med grafit för ökad hållbarhet och motståndskraft.
  • Yta med dubbelskikt av glasfiber, som erbjuder ett mjukt grepp och utmärkt bollutsläpp.
  • Kärna av medium densitet EVA-gummi, idealisk för ett balanserat spel.
  • Exceptionell finish som garanterar överlägsen spelbarhet och känslor.
  • Tillhör Dunlops padelracketkollektion 2024.

Vem är den för?

Dunlop Panther NH 2024 är designad för mellanspelare som strävar efter att förbättra sin teknik, erbjuder en perfekt balans som passar både kraft och kontroll. Idealisk för de som vill ta sitt spel till nästa nivå och söker ett racket som växer med dem i varje match.

Varför kommer du att gilla den?

För att Dunlop Panther NH 2024 representerar en fusion mellan innovation och kvalitet. Dess unika design och material av högsta kvalitet garanterar enastående prestanda på banan, vilket gör den till det föredragna valet för spelare som inte nöjer sig med mindre och alltid söker det bästa utrustningen.

Lär dig mer om varumärket Dunlop

Dunlop har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden, tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med en rik historia av att utveckla högpresterande sportutrustning, erbjuder Dunlop produkter som uppfyller kraven från spelare på alla nivåer, återigen demonstrerar sin excellens med Dunlop Panther NH 2024.

Tradition och innovation ligger i hjärtat av varje Dunlop-produkt, med målet att överträffa spelarnas förväntningar och ge dem verktygen de behöver för att lyckas. Dunlop Panther NH 2024 är ett tydligt exempel på denna filosofi, erbjuder inte bara en produkt av hög kvalitet, utan också en förbättrad spelupplevelse.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter