Dunlop Galactica Junior 2023
  • Dunlop Galactica Junior 2023
  • Dunlop Galactica Junior 2023

Dunlop Galactica Junior 2023

PVP: 767,90 kr
690,57 kr
-11% Dunlop Padel
padelracket för barn Dunlop Galactica JNR 2022 | En av de nya Dunlop barnracket, perfekt för de små att njuta av de bästa prestationerna och sensationerna under sina tävlingar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Galactica Junior padelracket

Upptäck alla nyheter inom padel i vår webbutik. Vi presenterar det nya Galactica JNR padelracket i grå toner, en modell för barn från Dunlops katalog 2022. Den har alltså ett tunnare grepp och en vikt på cirka 320 gram för att göra den mer hanterbar.

Å andra sidan har den samma estetik som Juani Mieres racket, med spelarens signatur. För dess tillverkning har glasfiber använts på ytan, vilket förstärker ramområdet med grafit för större motstånd. Dessutom innehåller kärnan mjukt gummi för en bra bolleffekt och exceptionell komfort.

Dunlop Galactica för pojke grå, egenskaper

  • Dunlop Galactica JNR 2022 är ett mycket väl kompenserat barnracket.
  • Reducerad vikt, cirka 320 gram för enklare hantering.
  • Överdimensionerad form och centrerad balans för kraft och kontroll.
  • Bra spelbarhet tack vare användningen av glasfiber.
  • Tunnare knytnäve så att unga kan greppa den med mer kraft.
  • Oslagbar touch med kärnans mjuka eva-gummi.
  • Finns i Dunlop 2022 barnracketkatalog.

Vem är det till? Speciellt utvecklad för barn mellan 7 -12 år som ska börja spela padel eller göra det ibland och behöver ett mångsidigt juniorpadelracket för att hjälpa dem både i anfalls- och försvarsspel.

Varför kommer du att gilla det? För det är en estetisk kopia av vuxenmodellen, padelracket, av Juni Mieres. Så de små kommer att njuta av en högtävlingsmodell med samma svarta, gråa och vita toner samt spelarens signatur.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2022 Tacto Blando
Våra bästa produkter