Dunlop Boost Lite
  • Dunlop Boost Lite

Dunlop Boost Lite

PVP: 1 426,10 kr
646,81 kr
-55% Dunlop Padel
Dunlop Boost Lite 2022 paddelpaddel | Utmärkt spelbarhet med detta lättare Dunlop-racket, det erbjuder en bra balans mellan kraft, kontroll och komfort för krävande kvinnor
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Boost Lite blå och rosa

Hitta det du behöver i den nya produktkatalogen för att spela Dunlop 2022 padel. Upptäck Boost Lite padel racket i rosa och blått, en modell av den mest balanserade och lättare vikten som hjälper dig att definiera din spelstil nu. mögel med medelbalans.

För att uppnå överlägsen prestanda har företaget använt grafit i sin konstruktion för att göra den mer motståndskraftig mot eventuella stötar eller stötar. Den innehåller också ultramjukt gummi inuti för en mjukare träff, grov yta samt kraftramsteknik.

Dunlop Boost Lite blå och rosa, funktioner

  • Dunlop Boost Lite 2022 erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort.
  • Lätt padel racket, ca 355 gram så den är väldigt hanterbar.
  • Konstruktion med grafit, ett material som förbättrar sin styrka och hållbarhet.
  • Stor komfort vid slag och mindre vibrationer med kärnans eva mjuka gummi.
  • Grov yta för bättre effekter.
  • Få mer kraft när du slår med kraftramsteknik.
  • Finns i den nya kollektionen av Dunlop-racket för kvinnor 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare på mellannivå som letar efter både kraft och kontroll, eftersom det är ett balanserat racket som anpassar sig till vilken stil som helst och genererar mycket bra sensationer när man slår tack vare det mjuka gummit.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en modell med utmärkt valuta för pengarna så kommer du att njuta av de bästa dunlop-teknikerna till bästa pris. Den presenterar också en mycket elegant design i blått och svart, lämpligt för allmänheten!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter