Dunlop Aero Star Lite 2023
  • Dunlop Aero Star Lite 2023

Dunlop Aero Star Lite 2023

PVP: 2 742,50 kr
2 325,10 kr
-16% Dunlop Padel
padelracket Teresa Navarro Dunlop Aero Star Lite 2023 | Oslagbara sensationer med Dunlop Aero Star Lite padelracket, Teresa Navarros nya racket designad i en diamantform och balanserad mot huvudet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Aero Star Lite 2023 padelracket

Skaffa rackets av professionella spelare i vår onlinebutik. Vi presenterar modellen som Teresa Navarro tävlar med, Aero Star Lite padelracket, en modell som sammanför de bästa Dunlop 2023-teknologierna. Den har designats med en lätt vikt, cirka 355 gram och ger även större slagkraft när du slår.

För att göra detta kombinerar den en diamantform med en något hög balans, även om mjukt eva-gummi har använts i kärnan så det genererar en mjukare touch samt en mycket bra kulutmatning. För dess konstruktion har premium 16k kol använts, vilket förstärker området på bron t ger grovhet till planen för att kunna utföra bättre effekter.

Dunlop Aero Star Lite gul, egenskaper

  • Dunlop Aero Star Lite blir Teresa Navarros nya racket.
  • Bra hanterbarhet för sin ungefärliga vikt på 355 gram.
  • Powerracket tack vare sin diamantform och något höga balans.
  • Stort motstånd tack vare konstruktionen i premium 16k kolfibertyg.
  • Tack vare Power Holes-mönstret erbjuder den överlägsen prestanda.
  • Grov yta för att förstärka effekterna.
  • Bra bollutbyte och mjuk träff med kärnans mjuka eva-gummi.
  • Finns i Dunlop Padel 2023 högtävlingsserie.

Vem är det till? Tack vare sin lägre vikt är den lämplig för tjejer eller killar som letar efter ett racket med hanterbar kraft, vilket gör att de enkelt kan ta bort bollen x 3 och inte tycka att den är överdrivet tung för att inte hamna i armbesvär.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den präglade finishen på planen kommer du att ha mer kontakt med bollen så att du kan ge mer snurr åt dina skivade eller topspin-kulor. Det blir också Teresa Navarros nya padelracket, med en väldigt cool design i synligt kol och hälften i gult.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland fans och fler proffs.

Dess padelracket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har den stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres eller Teresa Navarro.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter