Dunlop Galactica Lite 2023
  • Dunlop Galactica Lite 2023
  • Dunlop Galactica Lite 2023

Dunlop Galactica Lite 2023

PVP: 2 523,10 kr
2 138,60 kr
-16% Dunlop Padel
Dunlop Galactica Lite damracket | Skaffa den nya Marta Borrero-racket, en ny balanserad Dunlop-modell, med mjukt gummi och reducerad vikt för att gynna dess hanterbarhet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Galactica Lite 2023 padelracket

Prestera på din bästa nivå med Galactica Lite padelracket i grå toner, en lättare modell som Dunlop Padel 2022 har utvecklat. Den här säsongen blir det Marta Borreros racket och kännetecknas av sitt medelbalanserade droppformat, så erbjuder en bra balans mellan kraft och kontroll.

Den är extremt motståndskraftig, eftersom den har tillverkats med japanskt kol, vilket förstärker hjärtområdet med Trimax-teknik. I kärnan innehåller den mjukt eva-gummi, som genererar en bra effekt och minskar vibrationer. Du kommer också att kunna skriva ut fler effekter tack vare Extra Grip-grovheten på dess plan.

Dunlop Galactica Lite i gråtoner, funktioner

  • Lägre vikt, cirka 355 gram av Dunlop Galactica Lite 2022.
  • Marta Borrero racket mycket väl kompenserad, med droppformat och medium balans.
  • Tillverkad med det nya japanska kolet som ger det bra motstånd.
  • Undvik vridning tack vare tri max hjärtat som ger större stabilitet.
  • Ge dina skott mer snurr med den extra greppsträvheten hos plattorna.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela i timmar utan obehag.
  • Oslagbar touch med kärnans mjuka eva-gummi.
  • Finns i Dunlop 2022 racketkatalog för dam.

Vem är det till? Designad för hög konkurrens, det vill säga dam med hög spelnivå som letar efter ett lätt och balanserat racket, eftersom galactica har en lägre vikt och ger dig den kontroll eller kraft du behöver i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin reducerade vikt är den mycket hanterbar så att du kommer att njuta av fantastiska upplevelser. Den presenterar också en väldigt cool design i svarta, gråa och vita toner med turkosa detaljer i hjärtområdet.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd olika sporter och deras bidrag till paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter