Dunlop Aero Star 2023
  • Dunlop Aero Star 2023

Dunlop Aero Star 2023

PVP: 3 181,30 kr
1 656,03 kr
-48% Dunlop Padel
Kraftfull Dunlop Aero Star 2023 | Njut av att slå bollen hårt med återutgivningen av Aero Star padelracket, en avancerad Dunlop-modell som samlar de bästa materialen på marknaden
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 26 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Aero Star 2023 padelracket

Vi har redan tillgängligt i vår paddelbutik online, den nya kollektionen av Dunlop Padel 2023. Få ut mer av ditt attackspel med det nya gyllene Aero Starpadelracket, en modell med utmärkta egenskaper och lättare vikt, cirka 365 gram. Den har designats i en diamantform och har en något hög balans, vilket ger extra kraft.

Den har en 16k kolvävd konstruktion tillsammans med ett gummi med medeldensitet för ökad styvhet. Tri-Clamp-teknik har använts för bron, vilket minskar vridningen. Den har också ett förbättrat borrmönster samt grova plattor så att du kan lägga till mer spin till dina skott.

Dunlop Aero Star guld, egenskaper

  • Dunlop Aero Star 2023 har en 16k kolvävd konstruktion.
  • Den har designats med en ungefärlig vikt på 365 gram.
  • Kraftracket på grund av sin mer diamantformade kombination med medelhög balans.
  • Den har Power Holes-teknik, en ny fördelning av hål som förbättrar dess prestanda.
  • Broområdet har förstärkts, vilket minskar vridningen.
  • Förbättra dina effekter tack vare den grova strukturen på planen.
  • Medeldensitet eva gummikärna för en exceptionell touch.
  • En av de mest kompletta Dunlop 2023-racket.

Vem är det till? Lämplig för avancerade eller hög nivå spelare som behöver ett kraftfullt men hanterbart racket, eftersom tack vare den mer balanserade balansen och lättare vikten hos Aero Star kommer du att njuta av fantastisk spelbarhet utan att förlora lite kraft.

Varför kommer du att gilla det? Genom att ha en lättare vikt känns den mer hanterbar än sin äldre syster, så den låter dig göra snabbare rörelser. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en väldigt cool gyllene design. Du kommer att bli centrum för uppmärksamheten med den!

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland fans och fler proffs.

Dess padelracket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har den stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres eller Teresa Navarro.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter