Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Bullpadel Casual BPP-23016 khaki
  • padelväska Bullpadel Casual BPP-23016 khaki
  • padelväska Bullpadel Casual BPP-23016 khaki

padelväska Bullpadel Casual BPP-23016 khaki

PVP: 691,11 kr
690,57 kr
-1% Bullpadel
padelväska Bullpadel Casual BPP-23016 khaki | Var bäst utrustad i tävlingar med Bullpadel Casual BPP-23016 padelväskaväska designad med lädertyg för att ge den en mycket elegant finish

padelväska Bullpadel Casual BPP-23016 khaki

Ännu ett år är den nya Bullpadel-säsongen tillbaka, i år kommer de med en mycket bred katalog av väskor och ryggsäckar så att du kan utrusta dig för tävlingen. En av dem är Casual BPP-23016 som har designats i khaki.

Vid första anblicken kommer du att gilla dess design eftersom den har designats med konstläder som ger den en mycket elegant finish så att du kan gå välklädd till matcherna. Den är också väldigt bekväm tack vare dess vadderade handtag som hjälper till att förhindra att den skadar dina axlar.

Fritidsväska BPP-23016 i khaki, funktioner

  • Bullpadel Casual BPP-23016 har designats med konstläder.
  • Den har två sidfickor för padelracket med termoskydd.
  • Den bredaste huvudfickan så att du kan lagra allt ditt material.
  • Du kan förvara skorna separat tack vare dess ficka med ventilation.
  • Liten ficka på utsidan för att förvara din telefon eller nycklar.
  • Du kan bära den på ryggen som ryggsäck eller för hand.
  • En av nyheterna i Bullpadel 2023-väskor.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla som spelar flera gånger i veckan och därför behöver en ryggsäck med tillräckligt med utrymme för att förvara allt ditt material på ett ordnat sätt utan att behöva lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för att den blir en högkvalitativ väska utan också för sin helt svarta design med en mycket elegant lädereffekt så att du kan matcha den med dina sportkläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från padelracket, kläder, skor, paletaväskor och accessoarer designade för alla typer av spelare, oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla dess produkter för padel i den bästa banan i världen: World Padel Tour av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter