Bullpadel BPP-24005 Ionic svart 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24005 Ionic svart 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24005 Ionic svart 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24005 Ionic svart 2024 Padelväska

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24005 Ionic svart | Padelväska Bullpadel BPP-24005 Ionic svart är det idealiska valet för dina padelträningar. Med sin robusta konstruktion och stora kapacitet kommer du att älska den
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24005 Ionic svart Padel bag 2024

Letar du efter den perfekta padelväskan för dina padelträningar? Padelväska Bullpadel BPP-24005 Ionic svart 2024 är det idealiska valet. Med sin robusta konstruktion och flera fack erbjuder denna padelväska den hållbarhet och komfort du behöver. Du behöver inte längre oroa dig för att ta med all din utrustning, eftersom denna padelväska har plats för dina racketar, kläder, skor och mer.

De tekniska funktionerna, attraktiva designen och den stora kapaciteten gör den till ett oumbärligt val för padelentusiaster. Missa inte chansen att skaffa denna padelväska från Bullpadel och ta dina träningar till nästa nivå. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Egenskaper för Padelväska Bullpadel BPP-24005 Ionic svart 2024

  • Stor kapacitet för att ta med duschkläder och sportutrustning.
  • 2 termiska sidofack för dina racketar.
  • Extra fickor för tillbehör som din telefon.
  • Justebara och vadderade handtag för ökad komfort.
  • Design som matchar Bullpadels Ionic-ryggsäck.
  • Ny kollektion av padelväskor från Bullpadel 2024.

För vem är den avsedd?

Denna padelväska från Bullpadel är perfekt för killar som behöver ta med sig en stor mängd sportutrustning till sina padelträningar. Den rymliga lagringsutrymmet och facken gör den bekväm och funktionell för alla spelare.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den här padelväskan eftersom den är en av de mest kompletta i Bullpadels kollektion. Dess svarta design med röda detaljer ger den en elegant och sportig look. Dessutom kommer dess hållbarhet och kapacitet att möjliggöra att du kan ta med allt du behöver för dina matcher och träningar. Missa inte den!

Upptäck mer om märket Bullpadel

Bullpadel är ett erkänt märke inom padelvärlden på grund av deras åtagande för kvalitet och innovation. Med års erfarenhet av tillverkning av sportprodukter har Bullpadel blivit ett pålitligt val för padelspelare över hela världen.

Deras produkter utmärker sig för sin hållbarhet och prestanda, vilket gör dem till det perfekta valet för spelare på alla nivåer. Vissa professionella spelare som Paquito Navarro, Juan Tello eller Alejandra Salazar tävlar med märket i WPT.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter