Bullpadel BPP-24001 Vertex röd 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24001 Vertex röd 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24001 Vertex röd 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24001 Vertex röd 2024 Padelväska

PVP: 987,30 kr
668,73 kr
-33% Bullpadel
Bullpadel BPP-24001 Vertex röd | Upptäck Padelväskan Bullpadel Vertex Röd 2024, det ideala valet för att bära din padelutrustning med stil och effektivitet. Ett måste för varje padelspelare!
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel BPP-24001 Vertex röd Padel bag 2024

Upptäck Padelväskan Bullpadel BPP-24001 Vertex Röd 2024, ett exceptionellt val för padelspelare som behöver ta med sig mycket utrustning. Denna padelväska utmärker sig med sin stora kapacitet och ergonomiska design, vilket säkerställer att all din utrustning är organiserad och skyddad.

Konstruerad med högkvalitativa material, inklusive Polyester 1680D och gummerad väv, är denna padelväska hållbar och tål dina mest krävande tävlingar. Dess djärva design i rött är inte bara tilltalande utan erbjuder också överlägsen funktionalitet för de mest krävande spelarna.

Egenskaper hos Padelväskan Bullpadel BPP-24001 Vertex Röd

  • Termoficka för skydd av racketar och mot temperaturförändringar.
  • Ventilerat fack för att skilja smutsiga kläder och skor.
  • Ergonomisk design med vadderat skydd för ryggen.
  • Justerbara och vadderade handtag för bekväm transport.
  • Tillhör Bullpadel 2024-kollektionen, en garanti för kvalitet och design.

Vem är den avsedd för?

Denna BPP-24001 Vertex är idealisk för spelare som behöver ta med sig flera tillbehör till sina träningar eller matcher, perfekt för de som söker en rymlig och robust padelväska.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska dess djärva design i rött som får dig att sticka ut på banan, men det finns också en version i svart för de mer traditionella. Förutom att vara praktisk, gör dess moderna estetik den till ett moderiktigt tillbehör för varje padelspelare.

Lär dig mer om Bullpadel

Bullpadel, en ledare inom padelvärlden, är känd för sin innovation och kvalitet. Deras produkter är valet för många professionella spelare och kombinerar funktionalitet och stil i varje design.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är också sponsor för WPT. Topp tio-spelare i rankingen som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar och Gemma Triay är trogna märket. Tveka inte längre och gå över till mästarnas märke.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter