Bullpadel BPP-24012 Hack orange 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24012 Hack orange 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24012 Hack orange 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24012 Hack orange 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
1 096,46 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24012 Hack orange | Var först med att skaffa den nya Padelväska Bullpadel BPP-24012 Hack Orange, en fantastisk väska som låter dig bekvämt transportera allt du behöver
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24012 Hack orange Padel bag 2024

Vi presenterar Padelväska Bullpadel BPP-24012 Hack Orange 2024, ett nödvändigt tillbehör för alla seriösa padelspelare. Designad med den elegans och stil som kännetecknar varumärket, är denna padelväska mer än bara ett tillbehör; den är en statement på banan.

Med sitt rymliga utrymme och smarta design är Padelväskan Bullpadel BPP-24012 perfekt för att transportera all din padelutrustning, från racketar till tillbehör och kläder. Dess livliga orange färg ger inte bara en stilfull touch utan gör dig också framträdande bland mängden.

Egenskaper hos Padelväska Bullpadel BPP-24012 Hack Orange 2024

  • Rymligt huvudfack för att förvara nödvändig utrustning.
  • Två thermo-fack för att skydda upp till fyra padelracketar.
  • Ventilerat fack för kläder och skor, håller dina tillhörigheter fräscha.
  • Halvstyv yttre för extra skydd av racketarna.
  • Foamdelar på ryggstödet för optimal komfort och ventilation.
  • Ingår i Bullpadels padelväskekollektion 2024.

Vem är den lämplig för?

Denna padelväska är idealisk för spelare som söker komfort och funktionalitet utan att offra stil. Perfekt för de som behöver transportera mycket utrustning på ett organiserat och säkert sätt.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att bli förälskad i Bullpadels Hack padelväska för dess moderna design och funktionalitet. Den livliga orange färgen matchar perfekt med dess höga kapacitet och innovativa funktioner, vilket gör denna väska till ett toppval på marknaden.

Upptäck mer om Bullpadel

Bullpadel är en referenspunkt i padelvärlden, känd för sin ständiga innovation och högkvalitativa produkter. Varje design speglar deras engagemang för excellens och passion för att förbättra spelupplevelsen.

Alla deras padelprodukter kan ses på världens bästa circuit: World Padel Tour med spelare som Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de trendigaste märkena bland idrottare!

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter