Bullpadel BPM-24001 Hack zwart 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24001 Hack zwart 2024 backpack

Bullpadel BPM-24001 Hack zwart 2024 backpack

PVP: 833,72 kr
833,18 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24001 Hack zwart | Descripción Meta: Upptäck den nya Ryggsäcken Bullpadel BPM-24001 Hack Svart, perfekt för att bära din padelutrustning med stil och komfort. Upplev kvalitet och skillnaden med Bullpadel i varje match!
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPM-24001 Hack zwart 2024 ryggsäcken

Upptäck Ryggsäcken Bullpadel BPM-24001 Hack Svart 2024, det perfekta tekniska komplementet till Paquito Navarros nya racket Hack03. Denna ryggsäck utmärker sig inte bara för sin funktionalitet utan också för sin eleganta design i svart, perfekt för de mest krävande spelarna.

Med sitt välplanerade utrymme gör Bullpadel Hack Svart Ryggsäck det lätt att bära allt du behöver för dina padelmatcher och träningar, inklusive ett förstärkt termofack för dina racketar och ett separat och ventilerat fack för kläder och skor. Dess design är förhöjd med Paquito Navarros signatur, vilket gör den till ett unikt stycke.

Egenskaper hos Ryggsäcken Bullpadel BPM-24001 Hack Svart 2024

  • Särskilt utrymme med termoskydd för racketar.
  • Nedre fack för skor, lättillgängligt.
  • Vadderade handtag och ryggstöd med skydd för större komfort.
  • Termofunktion för att hålla racketen vid rätt temperatur.
  • Design i svart i linje med Paquito Navarros Hack-racket.
  • Ingår i Bullpadels exklusiva ryggsäckskollektion 2024.

För vem är den avsedd?

Denna ryggsäck är designad för spelare som söker en praktisk och elegant lösning för att bära sin utrustning. Den är idealisk för de som efter träning eller tävling behöver transportera hygienprodukter, kläder och handdukar på ett bekvämt och ordnat sätt.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Bullpadel Hack Svart Ryggsäck för dess eleganta design i svart med orange detaljer, dess stora kapacitet och den komfort den erbjuder. Det är mycket mer än en ryggsäck för att bära din utrustning; det är en stilikon på banan.

Lär dig mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel är ett erkänt varumärke inom padelvärlden för sin kvalitet och innovation. Varje produkt är utformad för att förbättra spelarens upplevelse, vilket återspeglar passionen för sporten och engagemanget för excellens.

Varumärket väljs av proffs som Paquito Navarro, vilket visar deras engagemang för kvalitet och prestanda. Med Bullpadel bär du inte bara din utrustning, utan också en del av padelns historia och utveckling.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter