Bullpadel BPM-24004 performance gul 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24004 performance gul 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24004 performance gul 2024 backpack

Bullpadel BPM-24004 performance gul 2024 backpack

PVP: 438,80 kr
438,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24004 performance gul | Upptäck Padelväska Bullpadel BPM-24004 gul, idealisk för de som reser med lite sportutrustning eftersom den är kompakt och dess fack är lättillgängliga
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPM-24004 performance gul 2024 ryggsäcken

Upptäck backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Gul 2024, en perfekt kombination av stil och funktionalitet för dina padelmatcher. Designad med spelarna i åtanke, är denna väska den ideala partnern både på planen och i ditt dagliga liv.

Padelväska Bullpadel Performance i fluorescerande gult är lätt och tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och komfort. Dess design med vadderade handtag garanterar också stor komfort, eftersom du inte kommer att känna obehag på axlarna och du kan också justera handtagen efter dina behov.

Egenskaper hos backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Gul

  • Rymligt huvudfack där du kan lämna skor eller lite kläder.
  • Skyddar din padelracket då den har en vadderad innerficka.
  • På framsidan finns en liten ficka, idealisk för små föremål.
  • Har en ungefärlig storlek på 32 x 47 x 18 centimeter.
  • Tillverkad av nylon, förstärkt på de mest slitstarka områdena.
  • Tillhör Bullpadel 2024 padelskorskollektion.

För vem är den avsedd?

Denna väska är designad för entusiastiska padelspelare som söker funktionalitet och stil. Den är idealisk för dem som inte gillar att bära för mycket, söker praktisk och organiserad förvaring för sin viktigaste sportutrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska backpack Bullpadel BPM-24004 för dess funktionalitet men även för dess attraktiva design. Denna säsong presenteras den i svart finish med fluorescerande gula detaljer – en kombination som alltid uppskattas av idrottare!

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel, ett namn synonymt med innovation och kvalitet inom padelvärlden. Med en historia av att revolutionera marknaden utmärker sig Bullpadel med sina produkter specifikt utformade för att möta spelarnas behov, genom att kombinera avancerad teknik med exklusiva designer.

Erfarenheten och åtagandet för kvalitet har etablerat Bullpadel som ett av de mest pålitliga och respekterade märkena inom padelgemenskapen. Spelare som Paquito Navarro, Juan Tello eller Alejandra Salazar är ambassadörer för märket.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter