Bullpadel BPP-24014 Performance röd 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24014 Performance röd 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24014 Performance röd 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24014 Performance röd 2024 Padelväska

PVP: 713,05 kr
712,51 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24014 Performance röd | Maximera din prestanda med Padelväskan Bullpadel BPP-24014 Performance röd. Rymlig, med termiskt skydd och en elegant design som passar alla
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24014 Performance röd Padel bag 2024

Gör dig redo att revolutionera hur du bär din padelutrustning med Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance röd 2024. Denna padelväska är mer än bara ett tillbehör; den är ett uttalande om stil och effektivitet på planen. Designad för de mest krävande spelarna, låter den dig förvara allt du behöver med överlägsen organisering och enkel åtkomst.

Med Padelväskan Bullpadel BPP-24014 Performance röd, har varje detalj tänkts igenom för att ge dig den bästa upplevelsen. Från det rymliga huvudfacket till de specialiserade facken för skor och racketar, blir denna väska den idealiska partnern för dina mest intensiva matcher, och garanterar skydd och komfort för din utrustning.

Egenskaper för Padelväskan Bullpadel BPP-24014 Performance Röd

  • Rymligt huvudfack för att förvara nödvändig utrustning och tillbehör, säkerställer ett organiserat och lättillgängligt utrymme.
  • Ventilerat fack specifikt för skor eller smutsiga kläder, isolerar lukter.
  • Två sidofack, varav ett förstärkt med termisk isolering för att säkerställa deras vård.
  • Justerbara remmar och brett handtag erbjuder flera bäralternativ.
  • Kapacitet att förvara upp till 4 racketar, ger mångsidighet och tillräckligt med utrymme för all din padelutrustning.
  • Tillhör Bullpadels padelväskkollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Padelväskan Bullpadel BPP-24014 Performance röd är designad för professionella och amatör padelspelare som söker maximal funktionalitet utan att offra stilen. Den är idealisk för de som behöver bära flera racketar och utrustning, och erbjuder en praktisk och elegant lösning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Bullpadel BPP-24014 Performance röd för dess lagringskapacitet, överlägsna organisation och utrustningsskydd. Kombinationen av funktionalitet, stil och komfort gör den till ett måste för alla seriösa padelspelare.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan starten har det varit i framkant när det gäller design av utrustning, och uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer.

Engagerade i prestanda och stil, fortsätter Bullpadel att innovera för att erbjuda produkter som förbättrar ditt spel och sticker ut på planen. Välj Bullpadel och bär din utrustning med förtroende, vetandes att du stöds av ett av de mest prestigefyllda märkena inom padel.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter