Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 necessär
  • Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 necessär

Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 necessär

PVP: 164,55 kr
109,24 kr
-34% Bullpadel
Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite | Ta din stil och funktionalitet till banan med Padelväskan Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite svart is. Vänta inte längre och visa upp din nya necessär!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite necessär padel 2024

Upptäck necessären Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 i svart isfärg, en exklusiv skapelse designad för att kombinera med Bullpadel Elite av Gemma Triay. Denna eleganta necessär, prydd med logotypen och signaturen av den berömda spelaren, är det perfekta komplementet för varje padelentusiast.

Tillverkad av material av högsta kvalitet, utmärker sig denna necessär inte bara för sin stil utan också för sin funktionalitet, och erbjuder en praktisk och hållbar lösning för att transportera dina toalettartiklar på padelbanan.

Egenskaper för necessären Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 Svart Is

  • Anpassad design som kompletterar Bullpadel Elite av Gemma Triay, med en modern och elegant stil.
  • Idealiska mått för komfort och praktisk användning, mäter 26 x 13 x 14 cm.
  • Tillverkad av 600D polyester med hög hållbarhet, säkerställer långsiktig motståndskraft.
  • Flera fack, inklusive ett centralt med dubbel dragkedja för lätt åtkomst och ett extra sidofack.
  • Förstärkt handtag för bekväm och säker transport, perfekt för dina resor till banan.
  • Ingår i Bullpadel 2024-kollektionen av padel-tillbehör.

Vem är den för?

Denna necessär är speciellt designad för padelspelare som värdesätter både stil och funktionalitet. Den är idealisk för följare av Gemma Triay och för de entusiaster som söker ett kvalitetsaccessoar som speglar deras passion för sporten och sin beundran för stora spelare.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Gemma Triays necessär för dess exklusiva och praktiska design. Perfekt för att ta med allt du behöver till banan, dess unika stil och funktionalitet gör den till ett måste för varje padelentusiast.

Läs mer om märket Bullpadel

Bullpadel är synonymt med innovation och kvalitet i padelvärlden. Med en historia av samarbete med några av sportens bästa spelare, har märket etablerat sig som en referens på marknaden, och erbjuder produkter som inte bara utmärker sig i prestanda, utan också i stil och hållbarhet.

Med varje ny kollektion visar Bullpadel sitt engagemang för att utveckla produkter som möter behoven hos spelare på alla nivåer, och befäster sin position som marknadsledare inom padelutrustning.

Features År: 2024
Våra bästa produkter