Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
wristband Adidas Tennis L svart vit
  • wristband Adidas Tennis L svart vit

wristband Adidas Tennis L svart vit

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Adidas Padel
Paddelarmband Adidas Tennis L svart vit | Ta bort svett från pannan medan du spelar med de nya Tennis L-armbanden från märket Adidas, designade med andningsbara tyger för att inte samla svett

Andas Adidas Tennis L Armband Svart Vit

Utrusta dig själv som proffsen med den nya kollektionen av Adidas-tillbehör där du kan välja från en mängd olika. Köp Tennis L-armband från märket Adidas som har designats med absorberande tyger för att svettas svetten som samlas.

Detta komplement är perfekt för de personer som har kommit ur en skada eftersom det hjälper till att undvika att göra dåliga skott som kan skada dig. Den är också perfekt för att ta bort svett från pannan och förhindra att den från armarna går ner till händerna och därför att padelracket glider.

Adidas Tennis L svarta och vita armband, egenskaper

  • Adidas Tennis L säljs i ett paket med två enheter.
  • Bland dess material har bomull använts, vilket ger stor motståndskraft.
  • Det håller området varmt och hjälper till att undvika att göra dåliga rörelser medan du spelar.
  • Den har tillverkats med återvunnet material för att minska plastavfallet.
  • Svart design med märkeslogotypen i vitt.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Adidas 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som vill undvika att svett från pannan kommer in i ögonen medan de spelar och att svetten från armarna går ner till händerna, vilket hindrar dem från att spela bekvämt under hela spelet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för att det är en accessoar som har gjorts med kvalitetsmaterial, utan också för att den har designats i svart med logotypens detalj i vitt, en klassisk kombination så att du kan bära den med alla dina kläder och även med din padelracket.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter