armband Bullpadel BPMU-243 vitt marinblått
  • armband Bullpadel BPMU-243 vitt marinblått

armband Bullpadel BPMU-243 vitt marinblått

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 vitt marinblått | Förnya din stil på planen med armband Bullpadel BPMU-243 i vitt och marinblått. Elegant design och avancerad funktionalitet för den moderna spelaren
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat

Vi introducerar armband Bullpadel BPMU-243 i vitt och marinblått, ett nödvändigt tillbehör för din padelutrustning som kombinerar funktionalitet med en distinkt design. Designad för att erbjuda en effektiv lösning mot svett, detta armband håller dig torr och bekväm under dina mest krävande spel, samtidigt som det ger en stilfull touch till din sportklädsel.

Tillverkad med en optimal blandning av bomull och polyester, garanterar detta armband överlägsen absorption och en behaglig känsla mot huden. Färgvalet, vitt och marinblått, är avsett att perfekt komplettera din padeluppsättning och erbjuda ett elegant och samtida utseende.

Egenskaper för armband Bullpadel BPMU-243 vitt marinblått

  • Idealisk kombination av 85% bomull och 15% polyester för maximal absorption och mjukhet.
  • Frottéstruktur som ökar komforten och förmågan att effektivt absorbera svett.
  • Design i vitt med detaljer i marinblått, perfekt för att lägga till en touch av sofistikering.
  • Lättvikt och flexibilitet som ger komfort utan att kompromissa med skyddet.
  • Utmärkt hållbarhet och motståndskraft, redo för intensiv användning.
  • En del av Bullpadels senaste tillbehörskollektion 2024.

Vem är det för?

Ägnad åt padelentusiaster som söker ett praktiskt tillbehör för att bekämpa svett samtidigt som det är stiligt. Armbandet Bullpadel BPMU-243 är idealiskt för spelare som prioriterar både effektivitet och mode i sin sportutrustning.

Varför kommer du att gilla det?

Detta armband är inte bara attraktivt för sin design i vitt och marinblått, utan även för dess överlägsna funktionalitet. Du kommer att älska dess förmåga att hålla svett borta samtidigt som du bidrar med en felfri stil till din padellook.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Känd för sin excellens och innovation, fortsätter Bullpadel att leda padelmarknaden med produkter som gör skillnad. Deras engagemang för utveckling av tillbehör som armbandet BPMU-243 visar deras engagemang för att tillfredsställa de mest passionerade spelarnas behov.

Bullpadels arv av att erbjuda högkvalitativ utrustning återspeglas i varje produkt, vilket säkerställer att varje spelare, oavsett nivå, kan uppleva förbättringar i sitt spel.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter