Wristbands Babolat Logotyp Vit Röd
  • Wristbands Babolat Logotyp Vit Röd

Wristbands Babolat Logotyp Vit Röd

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Babolat
Heavy Duty Babolat Logotyp Vita & Gråa armband | Skydda dig mot svett under sommaren med 2-pack Babolat Logo-armband i vita och röda detaljer, ett absorberande tillbehör som också stöder handleden
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Babolat-logotyp vita och röda padelarmband

Eftersom vi vet vikten av att välja kvalitetstillbehör, erbjuder vi dig de nya vita padelarmbanden med logotypen och den röda klädseln som Babolat har utvecklat denna 2023 för att spela padel eller tennis skyddad från svett. Så de absorberar fukt mycket bra, eftersom de kombinerar olika typer av tyg.

Tillverkaren har använt nylon, gummi och elastan, så inte en droppe svett slipper dem och de erbjuder också en mycket bra passform. Vi försäkrar dig också om att de inte förlorar egenskaper med tiden, eftersom de är mycket motståndskraftiga. Slutligen finns de inte bara i vitt och rött, utan även i många fler färgkombinationer.

Wristbands Funktioner för Babolat röda och vita korta

  • Babolat-logotypen vit röd säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Huvudsakligen tillverkad av nylon men innehåller även 18% gummi och 12% elastan.
  • Deras storlek är kort men de erbjuder mycket bra svettabsorbering.
  • Vit färgdesign och röda detaljer för att göra dem mer iögonfallande.
  • Du kan använda dem om du kommer ur en handledsskada, eftersom de begränsar rörelsen.
  • Ny katalog med tillbehör för Babolat padel 2023.

Vem är det till? Vi tror att de kan användas av både manliga och kvinnliga spelare som vill ha sina handleder skyddade eftersom de, tack vare kombinationen av tyger, begränsar rörelserna lite, vilket förhindrar dåliga gester när de spelar.

Varför kommer du att gilla det? För det är en kvalitetsaccessoar som du kan få till bästa pris och med många färgkombinationer. Den här gången har de en vit finish med röd kant och logotyp, men du kan även få dem i många fler kombinationer.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Han är för närvarande representerad på banorna i World Padel Tour av Juan Lebrón, en av de bästa spelarna på banan och som också har en hel rad officiella produkter för honom.

Dra nytta av våra rabatter hos Babolat för att få den nya kollektionen av padelracket, skor, kläder och padelväskor till bästa pris. Vi är övertygade om att du kommer att hitta den produkt som bäst passar dina behov. Så vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter