Armband Adidas L rött
  • Armband Adidas L rött

Armband Adidas L rött

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Babolat
Stora armband Adidas Armband L röd | Utmärkt handledsstöd med dessa Adidas padelarmband, en lång tillbehör som absorberar svett
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Paddelarmband Adidas Armband L röd

En säsong till ställer vi till ditt förfogande de bästa tillbehören för att spela padel bekvämt och utan att oroa dig för att svettas. Skaffa Adidas paddel- eller tennisarmband i röd färg och logotyp i svart, perfekt för att hålla händerna torra och förhindra att racket glider.

De har en lång design, även om de även finns i mindre dimensioner. Tack vare användningen av kvalitetstyger tappar de inte prestanda över tid, så de kommer alltid att prestera på sin bästa nivå. De hjälper dig också att hålla fogen väl skyddad.

Långa röda Adidas-armband och grå logotyp, egenskaper

  • Adidas Tennis Armband L rödgrå säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • De är stora stora: 8,5 x 7 centimeter.
  • De förlorar inte egenskaper med tvätt.
  • De håller leden varm och förebygger skador.
  • Finns i fler färger och andra färger.
  • Ingår i Adidas Padel 2023 accessoarkollektion.

Vem är det till? För alla padelspelare som vill hålla handleden skyddad förutom att undvika svettningar i armarna eftersom de tack vare sin stora kapacitet absorberar alla droppar av fukt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de erbjuder en mycket slående design i rött och en grå logotyp, även om de också finns i mer klassiska färger. Välj den du gillar bäst i vår padelbutik online!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel på dess kvalitet har varumärket professionella spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega som representerar det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter