armband Bullpadel BPMU-243 djupblått pumpaorange
  • armband Bullpadel BPMU-243 djupblått pumpaorange

armband Bullpadel BPMU-243 djupblått pumpaorange

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 djupblått pumpaorange | Förnya din stil på planen med Handledsbandet Bullpadel BPMU-243 i djupblått och pumpaorange. Perfekt kombination av stil och överlägsen absorption så inget stör dig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat

Om du tar hand om alla detaljer för dina matcher, rekommenderar vi armband Bullpadel BPMU-243 i djupblått och pumpaorange, det senaste inom mode och funktionalitet i padeltillbehör. Noggrant designad för att erbjuda dig inte bara en stilfull lösning för din padelklädsel utan också effektiv svettabsorption och oöverträffad komfort under dina mest krävande matcher.

Tillverkad med en optimal blandning av bomull och polyester, utmärker sig detta armband genom sin exceptionella absorptionsförmåga och värmebehållning, vilket hjälper till att skydda lederna och hålla svetten borta. Paketet innehåller två enheter, en i en livlig djupblå färg och en annan i pumpaorange, båda perfekt koordinerade med Bullpadels klädset.

Egenskaper för armband Bullpadel BPMU-243 djupblått och pumpaorange

  • Kombination av 85% bomull och 15% polyester för överlägsen absorption och mjuk känsla.
  • Innovativ design i djupblått och pumpaorange, lägger till en färgklick till din utrustning.
  • Frottéstruktur för utökad komfort och ökad hållbarhet.
  • Exceptionell lätthet, underlättar rörelsefrihet.
  • Termisk retentionsförmåga, skyddar leder utan att offra andningsförmåga.
  • Är en del av Bullpadels innovativa tillbehörskollektion 2024.

Vem är det för?

Idealiskt för padelspelare som önskar en perfekt kombination av stil, funktionalitet och komfort. Särskilt tänkt för dem som vill göra skillnad både i prestanda och utseende på planen.

Varför kommer du att gilla det?

Armband Bullpadel BPMU-243 fångar essensen av mode och funktionalitet. Dess livliga färgpalett, tillsammans med material av högsta kvalitet och genomtänkt design, gör det till ett oumbärligt tillbehör för den moderna spelaren.

Lär dig mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel fortsätter att leda innovationen inom padelvärlden, genom att erbjuda produkter som utmärker sig både för sin kvalitet och design. Med en historia präglad av en ständig strävan efter excellens, är Bullpadel synonymt med förtroende och framkant inom sporten.

Sedan sin start har Bullpadel varit pionjär i att utveckla tillbehör som inte bara uppfyller spelarnas förväntningar utan också sätter nya standarder för komfort och stil, tillsammans med spelare som Paquito Navarro eller Alejandra Salazar.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter