overgrips Head XtremeSoft rosa
  • overgrips Head XtremeSoft rosa

overgrips Head XtremeSoft rosa

PVP: 87,21 kr
76,24 kr
-13%
Head XtremeSoft rosa | Upptäck Head XtremeSoft Rosa Overgrips, perfekta för spelare som söker komfort och ett bättre grepp på sitt padelracket för att spela utan besvär
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

overgrip padel Head XtremeSoft rosa

Få de Head XtremeSoft rosa overgrips till bästa pris, en ultratunn lösning för spelare som vill hålla handtagets storlek på sitt racket så liten som möjligt. Dessa övergrepp erbjuder en mjuk känsla med perfekt absorption, vilket håller dina händer torra och bekväma under de mest intensiva spelen.

Förutom sin praktiska design i rosa färg, utmärker sig dessa övergrepp med sitt superhäftande elastomermaterial och deras extra stora perforeringar. De kommer i en uppsättning av tre enheter, vilket säkerställer att du alltid har en ersättning till hands för dina mest krävande matcher.

Egenskaper hos Head XtremeSoft Rosa Overgrips

  • Superhäftande elastomermaterial för exceptionellt grepp.
  • Extra stora perforeringar för bättre svettabsorption.
  • Ultraslimmad design som inte ökar handtagets storlek.
  • Vibrant rosa färg för en stilfull och modern utseende.
  • Tillhör Head 2023 tillbehörskollektion.

Vem är de för?

Dessa övergrepp är idealiska för padelspelare på alla nivåer, från nybörjare till proffs, som söker en perfekt kombination av komfort och stil utan att öka storleken på sitt racket.

Varför kommer du att gilla dem?

Head XtremeSoft rosa övergrepp är nödvändiga för din sportutrustning. Deras överlägsna grepp och absorption låter dig behålla full kontroll över ditt racket, även i de mest utmanande matcherna.

Lär dig mer om varumärket Head

Head, ett namn som är synonymt med kvalitet och innovation inom sportvärlden, fortsätter att leda med sina avancerade tillbehör för padel och tennis. Deras engagemang för excellens återspeglas i varje produkt, inklusive dessa övergrepp, som är valda av spelare över hela världen.

Hela deras padelproduktsamling vittnar om deras engagemang att tillhandahålla produkter som perfekt kombinerar teknik, komfort och design, vilket höjer prestationerna för spelare som Arturo Coello eller Paula Josemaria på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter