Overgrip Wilson Pro Padel 3PK blanco
  • Overgrip Wilson Pro Padel 3PK blanco

Overgrip Wilson Pro Padel 3PK blanco

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Wilson Padel
Wilson Pro Padel 3PK vit padelövergrepp | Ge dina bästa slag på banan med de nya Wilson Pro-övergreppen designade för att förbättra greppet på ditt racket så att ingenting stoppar dig medan du spelar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrip Wilson Pro Padel 3PK vit

Den nya kollektionen av tillbehör från Wilson-firman som du kan hitta i vår padelbutik online är nu tillgänglig. Upptäck de nya Wilsons övergrepp som är designade för att placeras på ramen på ditt racket och förbättrar därför dess grepp medan du spelar.

Högkvalitativa material har använts för dess beredning, detta hjälper till att förbättra dess motståndskraft så att du inte behöver oroa dig för att byta den under lång tid. Det är också mycket lätt att placera och du behöver inte oroa dig om du gör ett misstag eftersom det låter dig rätta till.

Wilson Overgrips Pro Padel 3PK i vitt, egenskaper

  • Wilson Pro Padel 3PK övergrepp säljs i ett paket med tre enheter.
  • De har designats med kvalitetsmaterial för större motståndskraft mot användning.
  • De är lätta att ta av och på så det tar inte lång tid.
  • Hjälper till att förbättra greppet på racket.
  • De har designats i vitt så att du kan matcha ditt racket.
  • Ny Wilson Padel 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Den är idealisk för de spelare som vill förbättra greppet på sitt racket eftersom det ökar tjockleken på handtaget så att du kan ge dina bästa slag på banan utan att något stoppar dig. Dessutom är denna modell en av favoriterna för många proffs.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den har tillverkats med mycket motståndskraftiga material som ger den lång livslängd så att du inte behöver byta den hela tiden. Den har även designats i vitt så att du kan kombinera den med alla dina racket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av de märken som har ett stort antal års erfarenhet av sportvärlden. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa har passerat, bland många andra.

Upptäck den breda katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelrack... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte längre och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter