Overgrip Joma Club Cuhsion fluorescerande gul
  • Overgrip Joma Club Cuhsion fluorescerande gul

Overgrip Joma Club Cuhsion fluorescerande gul

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Joma
Förpackning med 3 Joma Club Cuhsion fluorescerande gula övergrepp | Låt inte svetten stoppa dig på banan med de nya Club Cuhsion-övergreppen från Joma-företaget som hjälper till att förbättra greppet på ditt racket så att ingenting stoppar dig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrip padel Joma Club Cuhsion fluorescerande gul

Hitta i vår online padelbutik ett stort antal tillbehör och tillbehör som du kan utrusta dig med för spelet. Köp de nya Club Cuhsion-övergreppen som är en del av den nya Joma-kollektionen och är perfekta för att förbättra greppet på ditt racket.

För dess tillverkning har harts använts på framdelen som ger ett bra grepp även vid svett så att inget hindrar dig från att ge dina bästa skott. Dessutom är placeringen väldigt enkel så det tar inte lång tid att sätta på den eller ta av den för att byta den.

Joma Club Cuhsion Overgrip i fluorescerande gult, egenskaper

  • Joma Club Cuhsion Overgrips finns i fler färger att välja mellan.
  • Finns i ett paket med 3 enheter med övergrepp.
  • Mycket bra vidhäftning tack vare hartset på framsidan.
  • De hindrar inte ett bra grepp även vid svett.
  • Mycket slående design i fluorescerande gult.
  • Ny katalog med Joma 2023 tillbehör.

Vem är det till? Den är perfekt för de människor som vill förhindra att svett hindrar ett bra grepp på racket eftersom de tack vare de använda materialen kommer att erbjuda dig ett bra grepp även med svett så att du kan ge dina bästa resultat på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den säljs i ett paket med tre enheter så att du kan byta ut den vid behov eller lägga den på dina racket. Du kommer också att gilla den för dess slående fluorescerande gula design.

Upptäck mer om varumärket JOMA

Joma Sport-företaget har vetat hur man anpassar sig till idrottare genom att skapa ett brett utbud av produkter för att utöva olika sporter. padel är inget undantag och den har redan representation på World Padel Tour tack vare spelare som Juani Mieres.

Upptäck deras nya padelskor, kit och komplett kollektion av padelracket, vi är säkra på att du kommer att hitta den som bäst passar dina behov och alltid till bästa pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter