Overgrip Wilson Profile Padel svart x 3
  • Overgrip Wilson Profile Padel svart x 3

Overgrip Wilson Profile Padel svart x 3

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Wilson Padel
Overgrip de padel Wilson Profile Padel svart | Inget kommer att hindra dig från att spela padel med Wilsons nya svarta Profile Padel-övergrepp designade för att absorbera svett från dina händer medan du spelar
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 16 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Overgrip Wilson Profile Padel svart

Ingenting kommer att hindra dig från att ge din bästa prestation på banan med den nya kollektionen av padeltillbehör från varumärket Wilson, hitta dem i vår padelbutik online. Inuti kan du hitta paketet med tre Profile overgrips i svart så att du kan leka med dem länge.

Den här säsongen har dess material förbättrats så när du väl har dem på dig kommer de att förbättra rackets grepp, så att du kan spela bekvämt. Dessutom ger den också bra svettsvett, vilket förhindrar att den samlas i handen och glider medan du spelar.

Wilson overgrips Profil i svart, funktioner

  • Wilson Profile Black Overgrips säljs i förpackningar om tre.
  • De förbättrar ventilationen i händerna för att förhindra att svett samlas.
  • Mjuk beröring för att undvika sår eller blåsor på händerna.
  • De tappar inte kvalitet med tiden tack vare sin kvalitet.
  • Svart design att kombinera med ditt padelracket.
  • Wilson 2022 padel tillbehörskatalog.

Vem är det till? Idealisk för de personer som vill lägga till lite tjocklek till greppet på sitt racket för att kunna greppa det bättre och därför spela bättre samt undvika smärta i handen.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett perfekt tillbehör för att förhindra svettningar av händerna som gör att racket glider medan du spelar och därför kan du inte spela bra. Den har även designats i svart så att du kan kombinera den med din padelracket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, för att förbereda de bästa atleterna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter