Overgrips Adidas Tacky orange mikroperforerad
  • Overgrips Adidas Tacky orange mikroperforerad

Overgrips Adidas Tacky orange mikroperforerad

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Adidas Padel
Adidas Tacky orange mikroperforerade padellövergrepp | Gör dig redo för sommaren med detta paket med tre Adidas signaturovergrips som hjälper dig att bekämpa svetten som genereras i dina händer när du spelar.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Adidas Tacky Overgrips 3 enheter orange och mikroperforerade

Köp bara kvalitetstillbehör tack vare vår omfattande katalog med tillbehör som du kan köpa i vår padelbutik online. Upptäck 3-enheters förpackning med orange padel-overgrips från företaget Adidas, denna modell inkluderar även mikroperforeringar för att förhindra ansamling av svett i handen.

De är mycket motståndskraftiga mot intensiv användning eftersom de har designats med kvalitetsmaterial så att du kan leka med dem under lång tid. De säljs också i paket med tre enheter så när du köper dem kommer du att spara pengar jämfört med att köpa dem separat.

Adidas-paket 3 enheter mikroperforerade och orange övergrepp, funktioner

  • Adidas Tacky Oranges säljs i förpackningar om tre enheter.
  • De är väldigt mjuka så att de inte skapar blåsor på händerna.
  • De är väldigt lätta att installera så det tar inte lång tid.
  • De har designats med mikroperforeringar för bättre svettevakuering.
  • Polyuretankonstruktion för större hållbarhet mot svett.
  • Tillbehörskatalog för Adidas Padel 2022-spelare.

Vem är det till? De har designats för alla de padelspelare som vill bära hela sitt kit och som vill skydda sina händer från eventuella skador, eftersom Adidas övergrepp är väldigt mjuka, så de kommer att vara väldigt bekväma.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du inte kommer att behöva spendera pengar varje gång du vill ha ett nytt overgrip, har de även designats i orange för att kunna bäras tillsammans med ditt racket.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features År: 2022
Våra bästa produkter