Antivibrador Padel Shockout Azul
  • Antivibrador Padel Shockout Azul

Antivibrador Padel Shockout Azul

164,00 kr
Shockout
4 antivibradorer Shockout färg azul | Spela padel i timmar utan obehag tack vare Shockout-dämparen, ett idealiskt tillbehör för spelare som är utsatta för obehag i armbågen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Antivibradores Padel Shockout 40091.006.1

Vi presenterar en av de väsentliga tillbehören för den här säsongen: den blå antivibratorn för padel från Shockout 2020-katalogen. De hjälper dig att ändra balansen i racket och ger strukturen mer soliditet.

Dess mål är dock att eliminera vibrationerna som genereras av bollens slag, eftersom de genom att placera dem i hålen genererar en mer bekväm träff. De är till salu i förpackningar om 4 enheter och du kan få dem till bästa pris.

Shockout Padelblå, funktioner

  • Padel Shockout antivibrator säljs i förpackningar om 4 enheter.
  • Blå till färgen men vi har även andra färger tillgängliga.
  • Färre vibrationer vid slag och därmed färre skador.
  • De ger racket mer soliditet och hjälper till att ändra balansen.
  • De är cirka 11,5 - 13 millimeter stora.
  • Nya tillbehör för att spela Shockout 2020 padel.

Vem är det till? Oumbärlig för idrottare som spelar padeltennis och vanligtvis avslutar sina matcher med armbågsbesvär, eftersom shockouten är en enebe-tillbehör som genererar en stabil och bekvämare träff.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara för dess fördelar utan också för att det kommer att ge en touch av färg till din padel racket. De finns i 5 färger: röd, gul, blå, grön och orange så du behöver bara välja den som passar din padel racket bäst.

Ta reda på mer om varumärket SHOCKOUT

Njut av de bästa sensationerna på banan med Shockout, ett välkänt varumärke inom branschen. Under dessa år har maca släppt en komplett kollektion av tillbehör för att spela padel, samt kläder och andra accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2020
Våra bästa produkter