Antivibrador Padel Shockout Verde
  • Antivibrador Padel Shockout Verde

Antivibrador Padel Shockout Verde

164,00 kr
Shockout
4 antivibradorer Shockout färg verde | Jag slår mer bekvämt med denna Shockout antivibrator för padel, mycket lätt att placera i hålen och med vilken vi också kan ändra balansen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Antivibradores Padel Shockout 40091.004.1

Förbättra sensationerna under spelet med den gröna padel-antivibratorn, ett tillbehör från Shockout 2020-katalogen. De säljs i förpackningar om 4 enheter med en storlek på 11,5 - 13 millimeter och du kommer att få dem till bästa pris.

Dess funktion är att minska vibrationerna som genereras av bollens stöt och förhindra dess överföring till armen, eftersom de genom att placera dem i hålen genererar en mer stabil träff. De modifierar också balansen och ger mer soliditet till strukturen.

Padel Shockout grön, egenskaper

  • Paket med 4 stycken grön Padel Shockout antivibrator.
  • Finns i grönt, blått, rött, gult och orange för att anpassa ditt racket.
  • Minskar vibrationer vid slag och minskar därför risken för skador.
  • De ger mer hållbarhet och stabilitet till racket.
  • De är cirka 11,5 - 13 millimeter stora.
  • Nya tillbehör för att spela Shockout 2020 padel.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det ett tillbehör som vi rekommenderar till spelare som lider av armbågsbesvär, eftersom att placera shockouten i hålen minskar vibrationerna och genererar även en stabil träff.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara för dess fördelar utan också för att det kommer att ge en touch av färg till din padel racket. De finns i 5 färger: röd, gul, blå, grön och orange så du behöver bara välja den som passar din padel racket bäst.

Ta reda på mer om varumärket SHOCKOUT

Njut av de bästa sensationerna på banan med Shockout Padel, ett välkänt varumärke inom branschen. Under dessa år har maca släppt en komplett kollektion av tillbehör för att spela padel, samt kläder och andra accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2020
Våra bästa produkter