Softee Galaxy 2024
  • Softee Galaxy 2024
  • Softee Galaxy 2024

Softee Galaxy 2024

PVP: 745,96 kr
679,59 kr
-9% Softee
Softee Galaxy 0013884 | Upptäck evolutionen i ditt spel med padelracket Softee Galaxy 2024, designad för att erbjuda spetsteknologi och ergonomi som garanterar din prestanda.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 16 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Galaxy padelracket

Upptäck den nya padelracket Softee Galaxy 2024, ett premiumval för padelentusiaster som vill ta sitt spel till nästa nivå. Med en optimerad design för att kombinera kraft och kontroll, anpassar sig denna racket perfekt till alla typer av spelare, från försvarare till angripare.

Tack vare sin avancerade ergonomi och material av hög kvalitet, garanterar Softee Galaxy 2024 komfort och hållbarhet i varje match. Oavsett utmaningen på banan, är denna modell förberedd för att hjälpa dig att sticka ut och triumfera.

Egenskaper hos Softee Galaxy 2024 padelracket

  • Total Anpassningsbarhet: Idealisk för alla spelstilar, erbjuder exceptionell kontroll för spelarna.
  • Avancerad Ergonomi: Dess runda form främjar ett naturligare handhavande och minskar trötthet under långa spel.
  • Framkantskonstruktion: Använder material av hög kvalitet och avancerade tillverkningstekniker för att garantera hållbarhet.
  • Professionell Stil: Har en elegant och professionell design, perfekt för de som vill kombinera funktionalitet med estetik.
  • Gummi EVA-komposition: Racketen inkluderar en kärna av högdensitets EVA-gummi, vilket erbjuder överlägsen dämpning.
  • Tillhör Softee 2024 racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Softee Galaxy 2024 är designad för mellan till avancerade spelare som önskar en racket som kan anpassa sig till olika spelstilar och situationer på padelbanan, erbjudande en balans mellan försvar och attack.

Varför kommer du att gilla den?

Denna racket kommer du att älska för sin kombination av ergonomi och funktionalitet, som underlättar utförandet av precisa och kraftfulla slag i komplexa situationer. Varje match blir en möjlighet att visa din skicklighet med stil.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee har etablerat sig som en ledare inom padelvärlden, och erbjuder högkvalitativ utrustning sedan starten. Märket utmärker sig genom ständiga innovationer inom teknik och design, alltid med målet att tillfredsställa de mest krävande spelarnas behov.

Med varje lanserad modell strävar Softee efter att överträffa marknadens förväntningar, integrerar de senaste trenderna och tekniska framsteg. Softee Galaxy 2024 är ett bevis på deras åtagande att leverera excellens och prestanda på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter