Softee Pro Master Evolution Yellow 2024
  • Softee Pro Master Evolution Yellow 2024
  • Softee Pro Master Evolution Yellow 2024

Softee Pro Master Evolution Yellow 2024

PVP: 767,90 kr
690,57 kr
-11% Softee
Softee Pro Master Evolution Yellow 0016988 | Upplev en ny nivå av prestanda med padelracketen Softee Pro Master Evolution Red 2024, en del av Softee 2024-kollektionen. Upptäck skillnaden idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Pro Master Evolution Yellow padelracket

Upptäck excellens på banan med Softee Pro Master Evolution yellow 2024, en padelracket designad för mellannivåspelare som vill balansera kraft och kontroll för att lyfta sitt spel till nya harmoniska nivåer.

Tillverkad med förstklassiga material som glasfiber och kärnan Eva Soft S3, erbjuder detta racket hållbarhet och en exceptionellt bekväm känsla, vilket bidrar till en bättre spelupplevelse.

Egenskaper för Softee Pro Master Evolution yellow 2024 padelracket

  • Perfekt för spelare som vill balansera kraft och kontroll, detta racket är idealiskt för att ta ditt spel
  • Tack vare dess tillverkning i glasfiber garanterar den enastående hållbarhet och en oslagbar komfortkänsla
  • Kärnan Eva Soft S3, närvarande i detta racket, erbjuder stötdämpning som ger en mjuk och exakt respons vid varje slag.
  • Med en medelbalans visar detta racket en extraordinär mångsidighet och anpassar sig lätt till ditt spel
  • Upplev större effektivitet i dina slag tack vare detta rackets breda sweetspot, som ger dig extra tolerans.
  • Tillhör Softee 2024-kollektionen.

Vem är det för?

Softee Pro Master Evolution yellow 2024 är perfekt för mellannivåspelare som vill förbättra sitt spel med en racket som balanserar kraft och kontroll. Om du letar efter en överlägsen spelupplevelse är den här racketsen designad för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Softee Pro Master Evolution yellow 2024 för dess förmåga att förbättra kvaliteten på varje slag tack vare dess design och avancerade teknologi. Njut av ett mer mångsidigt och konsekvent spel med denna racket från Softee 2024-kollektionen.

Upptäck mer om varumärket Softee

Softee är en ledare inom padeltennisvärlden, känd för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har varumärket utrustat spelare med rack som inte bara utmärker sig i design utan också i funktionalitet, anpassade till behoven hos den moderna spelaren.

Softees historia handlar om en ständig strävan efter perfektion, och säkerställer att varje racket som Softee Pro Master Evolution yellow 2024 tillverkas enligt högsta standarder och alltid med spelarens tillfredsställelse i åtanke.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter