Softee Freezer Carbon Blue 2024
  • Softee Freezer Carbon Blue 2024
  • Softee Freezer Carbon Blue 2024

Softee Freezer Carbon Blue 2024

PVP: 1 700,35 kr
1 458,46 kr
-15% Softee
Softee Freezer Carbon Blue 0014922 | Skaffa Softee Freezer Carbon Blue 2024 för en unik upplevelse på banan. Upptäck dess design och exceptionella hanterbarhet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Freezer Carbon Blue padelracket

Upptäck den nya Softee Freezer Carbon Blue 2024, en padelracket som kombinerar innovativ design och exceptionell funktionalitet för mellannivå spelare. Dess lätta struktur och 3D-finish ger överlägsen kontroll och oöverträffad hanterbarhet, vilket låter dig förbättra ditt spel i varje match.

Softee Freezer Carbon Blue 2024 står ut inte bara för sin eleganta marinblå färg utan också för sin optimerade design som erbjuder mångsidighet på planen. Det är det idealiska valet för dem som söker en racket som anpassar sig till olika spelstilar, balanserar perfekt mellan försvar och attack.

Egenskaper Softee Freezer Carbon Blue 2024 padelracket

  • Nydesignad med en elegant marinblå färg som visuellt sticker ut på planen.
  • 3D-finish som inte bara förbättrar estetiken utan också ger en unik textur för bättre interaktion med bollen.
  • Elegant bro som bidrar till racketens stabilitet och förbättrar precisionen i slagen.
  • Lätthet och enkel kontroll för att förbättra snabbheten och reaktionen i spelet.
  • Idealisk för mellannivå spelare som söker en mångsidig racket för både försvar och attack.
  • Tillhör Softee 2024 racketkollektionen.

Vem är den för?

Softee Freezer Carbon Blue 2024 är designad för mellannivå padelspelare som vill finslipa sin teknik. Dess balans mellan lätthet och kontroll gör den till det perfekta verktyget för dem som söker anpassningsbarhet och effektivitet på planen.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att njuta av att spela med Softee Freezer Carbon Blue 2024 på grund av dess lätta design och enkla hantering som garanterar en smidig och bekväm spelupplevelse. Dess attraktiva estetik och avancerade funktioner hjälper dig att sticka ut och förbättra i varje match.

Läs mer om märket Softee

Softee är ett varumärke känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation inom padelsporten. Sedan grundandet har Softee utmärkt sig genom att utveckla produkter som möter spelarnas behov, från amatörer till proffs, och alltid säkerställer bästa möjliga prestanda på planen.

Med fokus på teknologi och design fortsätter Softee att leda marknaden med racketar som erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik. Varje ny kollektion är ett löfte om kontinuerlig förbättring, designad för att ta ditt spel till nästa nivå.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter