Enebe Cross blå 2022
  • Enebe Cross blå 2022

Enebe Cross blå 2022

PVP: 1 535,80 kr
438,25 kr
-72% NB
Enebe Cross blå 0014056 | Upptäck enebe NB Cross blå 2022, ett padelracket som kombinerar kontroll och komfort. Spela med förtroende och höj din prestation!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe Cross blå 2024

Utforska möjligheterna på padelbanan med enebe NB Cross blå 2022, ett padelracket som omdefinierar kontroll och komfort. Noggrant utformad för spelare på nybörjare till mellannivå, erbjuder detta racket exceptionell prestanda tack vare dess struktur och material av hög kvalitet.

NB Cross blå, med sin översized runda form och medel-låg balans, lovar exakt spel och perfekt hantering. Dess stora sweet spot och HR3 black eva gummi garanterar utmärkt bollutsläpp, vilket gör det till en perfekt allierad på padelbanan. Slutligen har strukturen förstärkts för att uppnå utmärkt hållbarhet.

Egenskaper Enebe NB Cross Blå Padelracket 2022

  • Översized rund form för maximal kontroll vid varje slag.
  • HR3 black eva gummi som ger en oöverträffad känsla samt överlägsen bollutsläpp.
  • Medel-låg balans som utvidgar slagytan och ökar kontrollen och manövrerbarheten.
  • Konstruktion i glasfiber, vilket ger snabb anpassning.
  • Låter dig höja din spelstandard och förfina det.
  • Tillhör enebe's padelracketsamling 2022.

Vem är det för?

Idealiskt för nybörjare till mellannivåspelare som söker en perfekt balans mellan kontroll och kraft. NB Cross blå är perfekt för de som vill förbättra sitt spel och njuta av varje ögonblick på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska enebe NB Cross blå för dess förmåga att transformera ditt spel. Dess innovativa design kombinerad med avancerade tekniska egenskaper kommer att ge dig förtroendet att möta alla utmaningar på padelbanan.

Lär dig mer om varumärket enebe

enebe står ut i padelvärlden för sitt passion och engagemang att skapa racketar av hög kvalitet. Med års erfarenhet har enebe blivit ett referensmärke för spelare som söker innovation, prestanda och design i sina racketar.

Vänta inte längre och gå över till ett av de mest ansedda märkena inom padel, en pionjär i användningen av nya teknologier i sina produkter för att tillfredsställa alla spelares behov. Javi Rico från WPT tävlar redan med deras produkter.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter