Enebe Combat 7.1 2024
  • Enebe Combat 7.1 2024
  • Enebe Combat 7.1 2024

Enebe Combat 7.1 2024

PVP: 2 084,30 kr
2 083,76 kr
-1% NB
Enebe Combat 7.1 A000427 | Upptäck Enebe Combat 7.1, ett padelracket som kombinerar design och funktionalitet för mellannivåspelare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Enebe Combat 7.1 padelracket

Upptäck innovation och design i ett enda padelracket med Enebe Combat 7.1. Denna pärla inom padel för 2024 har återuppfunnits med en oöverträffad estetisk touch och funktioner som kommer att förvåna dig. Dess kombination av kontroll och kraft i varje slag, tack vare dess hybrida form och breda sweet spot, gör skillnaden på banan.

Enebe Combat 7.1 är mer än ett padelracket, det är en intentionernas förklaring på padelbanan. Med den blir varje rörelse en uppvisning i skicklighet och precision, och tar ditt spel till nästa nivå. Förbered dig på att uppleva en evolution i din teknik med detta exceptionella racket.

Funktioner Enebe Combat 7.1 padelracket

  • Vikt: 355 - 370g, idealisk för hantering och smidighet.
  • 38mm profil, garanterar perfekt balans.
  • Hybrid form som kombinerar rund-tårform för kontroll och kraft.
  • Black EVA HR3 medium hård kärna, för ett oöverträffat svar.
  • Karbon 3K ytor och kolfiber ram, erbjuder hållbarhet och motståndskraft.
  • Tillhör Enebe padelrackets kollektion för 2024.

Vem är det för?

Enebe Combat 7.1 är perfekt för mellannivåspelare som söker ett mångsidigt padelracket. Speciellt utformad för dem som spelar regelbundet och strävar efter att förbättra sin teknik med en mångsidig spelprofil. Om du identifierar dig med denna profil, är detta racket för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Enebe Combat 7.1 är inte bara ett padelracket, det är en spelpartner som kommer att leda dig till seger. Dess innovativa design och tekniska funktioner gör det till ett idealiskt val för den nya säsongen. Det är verktyget du behöver för att höja ditt spel. Erovrar banan med den!

Lär dig mer om märket Enebe

Enebe är synonymt med tradition och innovation inom padelvärlden. Med decennier av erfarenhet har detta märke lyckats kombinera spetsteknologi med funktionella och estetiskt tilltalande design, och har blivit en referens inom sporten.

Varje Enebe padelracket är ett vittnesmål om deras engagemang för kvalitet och prestanda. Från nybörjare till professionella spelare, erbjuder Enebe spelinstrument som höjer upplevelsen på banan till en högre nivå.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter