Enebe RS 9.1 gul 2023
  • Enebe RS 9.1 gul 2023

Enebe RS 9.1 gul 2023

PVP: 1 206,70 kr
964,95 kr
-21% NB
Enebe RS 9.1 gul 0011800 | Uppnå både kraft och kontroll i ditt spel med Enebes RS 9.1 gul, en balanserad modell tillverkad med flexibla material
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe RS 9.1 gul 2023

Utrusta dig som en expertspelare med Enebe padelracket NB RS 9.1 gul, en välbalanserad modell som är en del av Enebe Padel 2023:s nya produktkollektion. Den har en oversize-form med medium balans, vilket gör den till en mångsidig racket som hjälper dig att behärska alla delar av planen.

För tillverkningen har flexibla material använts, som till exempel glasfiber i det yttre skalet och HR3-gummi i kärnan, en kombination som ger den utmärkt spelbarhet samt en mycket bekväm känsla, så den undviker vibrationer och låter dig spela i timmar utan att få besvär med armen.

Enebe RS 9.1 gul och svart, egenskaper

  • Enebe RS 9.1 gul har en tårformad form och medium balans, vilket ger både kraft och kontroll.
  • Mycket bekväm känsla tack vare användningen av HR3-gummi i kärnan.
  • Tillverkad 100% av glasfiber vilket ger bättre spelbarhet.
  • Mycket lätt att spela med, eftersom den är snabb att anpassa sig till.
  • Matt - slät finish i gult.
  • Förstärkning i mitten som ger den större stabilitet.
  • Tillgänglig i Enebe Padel 2023:s katalog över mellannivåracketar.

För vem är den lämplig? Avsedd för spelare på medelnivå som ännu inte har definierat sin spelstil eftersom det är en mångsidig racket, det vill säga, den erbjuder bra kontroll på grund av dess oversize-form och bra slagstyrka med dess medium balans.

Varför kommer du att gilla den? Eftersom det är en av NB:s racketar med bäst kvalitet till pris, tillverkad med kvalitetsmaterial och utan att överskrida budgeten. Dessutom har den en riktigt cool design som kombinerar svart med gråa detaljer samt gult i hjärtområdet.

Lär dig mer om varumärket ENEBE

Upplev de bästa känslorna på planen med NB Padel, ett välkänt märke inom sektorn från Alicante. Efter några års paus återvänder företaget med en komplett kollektion av padelracketar, kläder och tillbehör för alla.

Vänta inte längre och gå över till ett av de mest ansedda märkena inom padel, en pionjär i att använda ny teknik i sina produkter för att tillgodose alla spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter