Enebe Spitfire verde 2023
  • Enebe Spitfire verde 2023

Enebe Spitfire verde 2023

PVP: 2 961,90 kr
2 083,88 kr
-30% NB
Padelracket Enebe Spitfire grön 2023 | Få dina bästa skott i attack och försvar med denna avancerade racket från Enebe, en modell som är mycket populär för sin touch, balans och fantastiska design
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Paddelpaddel Enebe Spitfire verde 2023

Få den senaste kollektionen av NB 2023 padelprodukter i vår onlinebutik, med en mängd olika att välja mellan. En av de mest omtyckta modellerna återkommer: det nya gröna Spitfire padelracket. Den tillhör den avancerade serien och kännetecknas av sin kraft och även utmärkt kontroll eftersom dess rivform med medelbalans gör den mycket balanserad.

Toppmodernt kol har använts för dess konstruktion, med 12k tyg som ger den större hårdhet. Det presenterar också en relieffinish på planen, något som vi kommer att märka när vi utför effekter på bollen. Slutligen presenterar den svart eva HR3-gummi inuti, så det ger mycket bra sensationer när du slår.

Enebe Spitfire av grön färg, egenskaper

  • Den gröna NB Spitfire har designats med en droppform och välcentrerad balans.
  • Solid struktur tack vare kolfiberramen.
  • 12k tygyta, vilket ökar dess motståndskraft.
  • Kärna med svart eva HR3 mjukt skum för kraft och komfort.
  • Förstärkt hjärtdesign som ger mer stabilitet och förhindrar vibrationer.
  • Grov finish så att du kan skriva ut bättre effekter på dina bilder.
  • Högpresterande racket som ger kraft och kontroll.
  • Den tillhör den avancerade serien av Enebe Padel 2022 racket.

Vem är det till? Fokuserad på killar som spelar regelbundet eller professionellt, med en hög spelnivå och med en mångsidig spelprofil, eftersom nya Spitfire kännetecknas av sin mångsidighet, så den svarar väldigt bra både när man försvarar och när man går till anfall. .

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material ger den stor motståndskraft mot oavsiktliga slag eller stötar, så dess livslängd är långvarig. Den återkommer också med en cool ny finish, en kombination av kol sedd tillsammans med grönt samt en glänsande touch.

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa alla sina spelares behov. Den har också representation av Javi Rico i WPT.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter