Enebe Arrow Blue 2024
  • Enebe Arrow Blue 2024
  • Enebe Arrow Blue 2024

Enebe Arrow Blue 2024

PVP: 932,45 kr
931,91 kr
-1% NB
Enebe Arrow Blue A000431 | Upptäck Enebe Arrow Blue 2024, en mångsidig padelracket för medelspelare. Innovativ design och exceptionell kvalitet.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Enebe Arrow Blue

Upptäck Enebe Arrow Blue 2024, en padelracket som omdefinierar spelet för de som söker perfekt balans mellan kraft och manövrerbarhet. Dess innovativa design och avancerade material tar dig till toppen av din prestation på banan.

Arrow Blue utmärker sig med sin diamantform och medium-hög balans, vilket erbjuder en unik spelupplevelse. Kombinationen av dess ultramjuka EVA-gumkärna och glasfiberansikten gör den till det ideala valet för spelare som söker mångsidighet och precision.

Egenskaper för Enebe Arrow Blue-racket

  • Vikt: 355 - 370gr, idealisk för balanserad kontroll.
  • Profil på 38mm, som ger ett utmärkt svar vid varje slag.
  • Diamantform, perfekt för spelare som söker kraft och kontroll.
  • Kärna Black EVA Ult. Soft HR3, som erbjuder en mjuk och bekväm känsla.
  • Glasfiberansikten och ram, vilket garanterar hållbarhet och styrka.
  • Tillhör kollektionen av Enebe-racketar 2024.

Vem är det för?

Enebe Arrow Blue 2024 är perfekt för spelare på hög eller medelnivå, särskilt för de som söker en mångsidig modell. Om du spelar regelbundet och har en mångsidig spelprofil med lust att förbättra din teknik, är detta din ideala racket.

Varför kommer du att gilla den?

Om du vill förbättra ditt spel och njuta av varje match på padelbanan, kommer du att älska Arrow Blue. Det är en av Enebes stjärnracketar för den nya säsongen, speciellt designad för spelare som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Läs mer om Enebe-märket

Enebe är ett märke med en rik historia inom padelvärlden. Från dess början har det ägnat sig åt att skapa högkvalitativa racketar som anpassar sig till varje spelares behov, och kombinerar innovativ teknik med enastående design.

Med varje racket som produceras, visar Enebe sitt engagemang för prestation och kvalitet. Spelare från hela världen litar på Enebe för att förbättra sitt spel, vilket gör det till ett av de mest respekterade märkena inom padelvärlden.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter