Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024
  • Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024

Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded 2024

PVP: 2 084,30 kr
2 083,76 kr
-1% NB
Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded A000426 | Upptäck Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded, racketet som omdefinierar balansen mellan kraft och kontroll. Idealisk för mellannivåspelare.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded

Om du letar efter den perfekta kombinationen av kraft och kontroll på padelbanan är Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded det idealiska valet. Denna modell, uppdaterad för 2024, innefattar tekniska och estetiska innovationer som tar ditt spel till nästa nivå.

Designad för spelare som strävar efter att förbättra och förfina sin teknik, erbjuder detta racket en exceptionell prestanda vid varje slag. Dess medelhöga balans och EVA HR3-skum garanterar en oöverträffad bollutgång.

Egenskaper padelracket Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded

  • Vikt: 355 - 370g, idealisk för en balanserad hantering
  • 38mm profil som ger ett utmärkt spelrespons
  • Tårdropsform för en perfekt balans mellan kraft och kontroll
  • Kärna i Black EVA HR3 och ytor av Carbon 3K för en unik känsla vid slag
  • Blank yta som inte bara utmärker sig i design utan även i prestanda
  • Tillhör Enebes racketkollektion för 2024

Vem är den riktad till?

Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded är perfekt för mellannivåspelare som söker ett mångsidigt racket. Idealiskt för dem som spelar regelbundet och strävar efter att höja sin spelstandard, och bidra med precision och kraft i varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

För att detta racket inte bara utmärker sig med sin moderna och iögonfallande design, utan också erbjuder en oslagbar spelupplevelse. Det är ett racket tänkt att utvecklas tillsammans med dig på padelbanan, hjälper dig att nå dina spelmål.

Lär dig mer om märket Enebe

Enebe, ett märke med års erfarenhet inom padelvärlden, har etablerat sig som ett av de mest föredragna bland spelare på alla nivåer. Deras åtagande till innovation och kvalitet återspeglas i var och en av deras produkter.

Sedan starten har Enebe fokuserat på att designa racketar som anpassar sig till varje spelares behov, kombinerar banbrytande teknologi med felfri design. Med varje ny kollektion omdefinierar Enebe vad det innebär att spela padel.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter