Enebe RS 9.1 blå 2023
  • Enebe RS 9.1 blå 2023

Enebe RS 9.1 blå 2023

PVP: 1 810,05 kr
1 305,12 kr
-28% NB
Enebe RS 9.1 azul 0011801 | Dra ut dina bästa slag med den senaste upplagan av RS 9.1 i blått, en modell i glasfiber och eva-skum som även innehåller kvaliteten från Enebe.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Enebe RS 9.1 azul padelracket

Utrusta dig med kvalitetsprodukter till bra priser tack vare nyheterna som Enebe Padel 2023 presenterar. Köp padelracket NB RS 9.1 i blått, en modell som är mycket lätt att hantera eftersom flexibla material har använts i dess konstruktion. Så den kombinerar en struktur av glasfiber med en kärna av HR3 eva-skum.

På banan erbjuder den en bra balans mellan kraft och kontroll eftersom den har designats med en hybridform och vikt i mitten, så den hjälper oss att definiera vår spelstil. Den gör inte heller besviken på komfort eftersom den ger mycket sötma i beröringen, så vi kommer inte att känna vibrationerna orsakade av påverkan och njuta av ett stort bollutträde.

Enebe RS 9.1 blå och svart, funktioner

  • Gör framsteg och höj din nivå snabbt med den nya Enebe RS 9.1 blå 2023.
  • Utmärkt sweet spot tack vare konstruktionen i oversize rund form.
  • Medium balans för att ge mer kraft till våra slag.
  • Konstruktion med glasfiber, vilket ger den mer spelbarhet.
  • Mycket trevlig känsla med HR3 eva-skum inuti.
  • Raket av snabb anpassning för spelare på mellannivå.
  • Ny kollektion av startpadelracketar från Enebe Padel 2023.

Vem är det för? Inriktad på idrottare som spelar 2 - 3 gånger i veckan och behöver en mångsidig raket för att kunna försvara och attackera utan problem eftersom den nya RS 9.1 ger stor kontroll genom sin oversize form utan att straffa kraften tack vare sin mer centrerade balans.

Varför kommer du att gilla den? Eftersom du från första matchen kommer att känna dig bekväm med att spela med den eftersom kombinationen av material ger den en mycket mjuk känsla. Dessutom är vi övertygade om att dess kombination av blått och svart kommer att tilltala de flesta spelare.

Lär dig mer om varumärket ENEBE

Upplev de bästa känslorna på banan med NB Padel, ett mycket känt märke inom sektorn från Alicante. Efter några år i vila, återvänder företaget med full kraft med en komplett kollektion av padelracketar, kläder och tillbehör för alla.

Vänta inte längre och gå över till ett av de mest respekterade märkena inom padel, pionjär i användningen av nya tekniker för att tillämpa på sina produkter och därigenom tillfredsställa behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter