Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Joma Club Cuhsion vit
  • Overgrip Joma Club Cuhsion vit

Overgrip Joma Club Cuhsion vit

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Joma
Högkvalitativt övergrepp Joma Club Cuhsion vit | Ge din bästa prestation på banan tack vare de nya Joma Club Cuhsion-övergreppen som hjälper till att förbättra greppet på ditt padelracket även med svett

Overgrip padel Joma Club Cuhsion vit

Förbered ditt racket för spelet med den nya kollektionen av grepp från Joma-företaget där du kan välja mellan ett stort antal modeller och mönster att kombinera. Köp Club Cuhsion-överdragen som har designats i vitt, perfekta för dig att bära tillsammans med ditt padelracket.

Detta tillbehör förbättrar greppet på ditt racket eftersom det förhindrar överflödig svett tack vare att det har designats med harts på utsidan så att inget stoppar dig på banan! Det är också ett mycket lätt tillbehör så att det inte lägger för mycket vikt på ditt racket för större komfort.

Overgrip Joma Club Cuhsion i vitt, egenskaper

  • Joma Club Cuhsion Overgrips har designats i vitt.
  • De säljs i förpackningar om tre enheter.
  • Harts på ansiktena för att förbättra greppet även vid svett.
  • Den lättaste för att inte lägga för mycket vikt på racket.
  • De är väldigt lätta att ta av och på.
  • Ny kollektion av tillbehör från företaget Joma 2023.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett idealiskt tillbehör för de människor som försöker förbättra greppet på sin racket samtidigt som de undviker svett, eftersom vi tack vare materialen som används, såsom harts, kommer att förhindra att den glider ur händerna medan du spelar. Inget stoppar dig!

Varför kommer du att gilla det? För det är ett högkvalitativt komplement, som du kan spela länge med tack vare dess stora motstånd. Den har också designats i vitt så att den blir lätt för dig att kombinera med din padelracket.

Upptäck mer om varumärket JOMA

Joma Sport-företaget har vetat hur man anpassar sig till idrottare genom att skapa ett brett utbud av produkter för att utöva olika sporter. padel är inget undantag och den har redan representation på World Padel Tour tack vare spelare som Juani Mieres.

Upptäck deras nya padelskor, kit och komplett kollektion av padelracket, vi är säkra på att du kommer att hitta den som bäst passar dina behov och alltid till bästa pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter