Grip Wilson Shock Shield Hybrid svart
  • Grip Wilson Shock Shield Hybrid svart

Grip Wilson Shock Shield Hybrid svart

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Wilson Padel
Grip de padel Wilson Shock Shield Hybrid svart | Låt inte ditt racket stoppa dig på banan med det nya Shock Shield Hybrid-greppet i svart designat för att ge dig ett bättre grepp samtidigt som det minskar vibrationer
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 18 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Grip padel Wilson Shock Shield Hybrid svart

Var den första att köpa en av de mest efterlängtade kollektionerna av professionella spelare, Wilson 2022-kollektionen som du kan hitta i vår onlinepadelbutik. Köp Shock Shield Hybrid-greppet i svart, ett tillbehör som ger större komfort när du håller i racket.

Vid tillverkningen har ett lager gel lagts till som hjälper till att absorbera vibrationer så att du kan minska smärtan de orsakar medan du spelar. Den har också ett lite klibbigt lager som hjälper till att förbättra din hands grepp om greppet så att du kan slå dina bästa slag.

Wilson Grip Shock Shield hybrid i svart, funktioner

  • Wilson Shock Shield Hybrid har designats i svart för att matcha racket.
  • De är släta, så de är väldigt mjuka, vilket förhindrar dem från att skapa skador.
  • De håller länge tack vare de använda materialen.
  • Den har ett gellager på utsidan som hjälper till att minska vibrationer.
  • Något klibbigt lager för att ge bättre grepp.
  • Wilson 2022 padel tillbehörskatalog.

Vem är det till? De har designats med alla de människor som vill använda kvalitetstillbehör som de kan spela med länge utan att förlora sina huvudfunktioner.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett tillbehör som kommer att ge dig stor komfort när du väl har det på racket, har det även designats i svart så att det inte blir svårt för dig att kombinera det med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, för att förbereda de bästa atleterna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter