Head Team 21L blå svart 2024 backpack
  • Head Team 21L blå svart 2024 backpack

Head Team 21L blå svart 2024 backpack

PVP: 658,20 kr
559,06 kr
-16% Head Padel
Head Team 21L blå svart | Upptäck ryggsäcken Head Team 21L i blått och svart, perfekt för att bära din padelutrustning med stil och effektivitet. Vänta inte längre och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Team Backpack 21L blå svart ryggsäcken 2024

Utforska funktionalitet och stil med ryggsäcken Head Team 21L blå svart 2024, perfekt för padelspelaren som söker komfort och effektivitet. Designad för att möta vardagens behov samt spelhelger, kombinerar denna ryggsäck en fräsch och premium design med praktisk ingenjörskonst. Den nya stoppningen och justerbara remmarna erbjuder en bekväm bäroplevelse, vilket gör den till din idealiska följeslagare för varje match.

Från ett vadderat fack för dina racketar till ett integrerat utrymme för skor, är denna ryggsäck tänkt att hålla din utrustning säker och organiserad. Sidofickorna och det främre facket med dragkedja ger snabb tillgång till dina personliga tillhörigheter, och säkerställer att du har allt du behöver inom räckhåll.

Egenskaper för ryggsäcken Head Team 21L blå svart 2024

  • Ny design med avancerad stoppning för större stabilitet och komfort.
  • Vadderat fack designat för att säkert förvara upp till två racketar.
  • Rymligt huvudfack för resten av din utrustning.
  • Integrerat skofack, håller skorna separerade från andra föremål.
  • Ytterligare fickor för en effektiv organisering av dina tillhörigheter.
  • Tillhör Head 2024 padelutrustningskollektion.

Vem är den avsedd för?

Ryggsäcken Head Team 21L är avsedd för padelspelare på alla nivåer som söker en praktisk och stilfull lösning för att bära sin utrustning. Idealisk både för tävlingar och tillfälliga träningspass, dess mångsidiga design uppfyller behoven hos både amatör- och professionella spelare.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna ryggsäck för dess perfekta kombination av funktionalitet och modern design. Förmågan att hålla din padelutrustning organiserad och tillgänglig, tillsammans med bekvämligheten vid transport, gör den till ett oöverträffat val för varje spelare som är allvarlig med sitt spel.

Upptäck mer om märket Head

Head, känt för sin innovation och kvalitet inom sportvärlden, fortsätter att leda padelmarknaden med produkter designade för att förbättra prestanda på banan. Att välja Head innebär att du ansluter dig till en gemenskap av atleter engagerade i excellens, som tänjer på gränserna för vad som är möjligt vid varje match.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter