Head Tour Padel Bag L orange fluor 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L orange fluor 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L orange fluor 2024 Padelväska

Head Tour Padel Bag L orange fluor 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
855,25 kr
-23% Head Padel
Head Tour Padel Bag L orange fluor | Höj ditt spel med Padelväskan Head Tour Padel Bag L i fluorescerande orange. Design och funktionalitet möts för optimal förvaring på banan. Upptäck skillnaden idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Tour Padel Bag L orange fluor padel bag 2024

Introducera Padelväskan Head Tour Padel Bag L i fluorescerande orange 2024, ett mästerverk av design och funktionalitet för padelentusiaster. Denna padelväska, presenterad i en raffinerad estetik av fluorescerande orange, omdefinierar komfort och förvaringskapacitet för den moderna spelaren. Dess förnyade design inkluderar avancerad stoppning för extra skydd och ergonomiska handtag för ansträngningslös transport.

Stick ut på banan med en padelväska som kan rymma upp till sju racketar fördelade på tre rymliga fack, varav ett är utrustat med Heads innovativa CCT+-teknik för att skydda din utrustning mot extrema förhållanden. Ett dedikerat utrymme för skor och flera fickor med dragkedja säkerställer en felfri organisation av dina tillhörigheter, medan ryggsäckremssystemet lovar en bekväm och praktisk transport.

Egenskaper för Padelväskan Head Tour Padel Bag L fluorescerande orange 2024

  • Förbättrad konstruktion som säkerställer stabilitet och skydd för din utrustning.
  • Rymlig kapacitet med fack för sju racketar, inklusive ett med CCT+.
  • Specialanpassat utrymme för att förvara skor och nödvändiga tillbehör.
  • Design detaljer som kombinerar funktionalitet med en samtida stil.
  • Åtagande till hållbarhet genom användning av återvunna material.
  • Del av Heads innovativa kollektion av padeltillbehör 2024.

Vem är den avsedd för?

Perfekt för padelspelare som deltar i tävlingar eller spelar för nöjes skull och söker exceptionell förvaring utan att offra estetik. Det är det rätta valet för dem som värdesätter innovation och effektivitet i sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Välj Padelväskan Head Tour Padel Bag L för dess unika fusion av avancerad design och praktiska egenskaper. Detta tillbehör höjer inte bara din komfort och stil på banan utan skyddar också din utrustning med största effektivitet.

Lär dig mer om varumärket Head

Head utmärker sig på padelmarknaden för sitt orubbliga åtagande till kvalitet och innovation. Känt för att utveckla produkter som förbättrar spelarnas prestanda, förblir Head det betrodda märket för idrottare som söker excellens.

Att välja Head innebär att du ansluter dig till en elit av spelare som föredrar banbrytande utrustning. Varje artikel, från racketar till tillbehör som padelväskan, är utformad för att maximera din sportprestanda.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter