Head Tour Padel Bag L svart vitt 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L svart vitt 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L svart vitt 2024 Padelväska

Head Tour Padel Bag L svart vitt 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Head Padel
Head Tour Padel Bag L svart vitt | Upptäck Padelväskan Head Tour Padel Bag L i svart och vitt. Teknologi och design förenas för att erbjuda dig den bästa förvaringen på banan. Vänta inte längre och upplev skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Tour Padel Bag L svart vitt padel bag 2024

Utforska excellens på banan med Padelväskan Head Tour Padel Bag L i svart och vitt för 2024, där stil, utrymme och innovativ teknik möts. Designad för den moderna spelaren, erbjuder denna padelväska i svart och vitt en elegant och funktionell förvaringslösning. Dess förnyade struktur, med nytt stoppning och överlägsna handtag, garanterar förbättrad stabilitet och bekväm transport.

Med kapacitet för upp till sju racketar fördelade på tre huvudfack, varav ett är utrustat med CCT+ teknologi för skydd mot extrema temperaturer, uppfyller denna padelväska de mest krävande spelarnas behov. Dessutom har den ett fack för skor och flera fickor med dragkedja, vilket säkerställer att alla dina väsentligheter är organiserade och lättillgängliga.

Egenskaper för Padelväskan Head Tour Padel Bag L svart och vitt 2024

  • Ny struktur med förbättrad stoppning för ökad stabilitet.
  • Kapacitet för upp till 7 racketar i tre huvudfack.
  • CCT+ teknologi i ett fack för att skydda racketarna.
  • Integrerat fack för skor och dragkedjefickor för tillbehör.
  • Ryggsäckstransportsystem för bekväm bärning.
  • Tillhör Head 2024 padelväskkollektion.

Vem är den avsedd för?

Riktad till amatörspelare och de som tävlar tillfälligt, som värderar komfort och organisation i sin utrustning. Idealisk för de som söker den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil på planen.

Varför kommer du att gilla den?

För dess innovativa och praktiska design, som inte bara låter dig bära allt du behöver till banan, utan också skyddar din utrustning med maximalt skydd. Det perfekta valet för spelare som inte vill kompromissa med varken stil eller funktionalitet.

Upptäck mer om märket Head

Head, med en lång historia inom sportvärlden, har etablerat sig som ett ledande märke för att erbjuda högkvalitativ utrustning för tennis och padel. Dess engagemang för innovation och smart design har cementerat dess position som favoritvalet för idrottare över hela världen.

Genom att välja Head, går du med i en gemenskap av spelare som litar på märket för att ta sitt spel till nästa nivå. Varje produkt från Head är designad för att överträffa prestandagränserna på banan, vilket låter dig tävla med förtroende.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter