Head Tour Padel Bag L grönt lila 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L grönt lila 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L grönt lila 2024 Padelväska

Head Tour Padel Bag L grönt lila 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
822,34 kr
-26% Head Padel
Head Tour Padel Bag L grönt lila | Omdefiniera din utrustning med Head Tour Padel Bag L i grönt och lila. Organisation, stil och skydd i varje detalj. Upptäck Heads innovation nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Head Tour Padel Bag L grönt lila padel bag 2024

Vi presenterar Head Tour Padel Bag L i grönt och lila 2024, noggrant designad för att möta den moderna padelspelarens behov. Denna eleganta tillbehör utmärker sig med sin avantgarde design och oöverträffade funktionalitet, vilket säkerställer att varje element, från racketar till tillbehör, hittar sin perfekta plats.

Förmågan att anpassa sig till olika miljöer och behov visas i dess specialiserade fack, inklusive ett utrymme med CCT+-teknologi för termisk skydd av din utrustning. Dessutom erbjuder dess intuitiva design enkel transport tack vare ett innovativt system med handtag och ryggsäcksremmar, vilket gör den till den idealiska partnern för dina resor och tävlingar.

Egenskaper Head Tour Padel Bag L grön lila 2024

  • Ny design som erbjuder stabilitet och överlägsen organisation.
  • Exceptionell kapacitet med dedikerade utrymmen, inklusive CCT+-skydd för utrustningen.
  • Komplett förvaringslösning med fack för skor och tillbehör.
  • Ergonomisk transport genom ett mångsidigt system av handtag och ryggsäcksremmar.
  • Innovation och miljöengagemang reflekteras i användningen av återvunna material.
  • Ingår i Head's exklusiva linje av padelväskor 2024.

Vem är den för?

Head Tour Padel Bag L grön lila 2024 är idealisk för den dynamiska spelaren som värderar både funktionalitet och design i sin sportutrustning. Perfekt för dem som kräver skydd, organisation och stil i sitt spelinstrument.

Varför kommer du att gilla den?

Välj denna padelväska om du söker en balans mellan modern estetik och praktiska förvaringslösningar. Dess intelligenta design och anpassningsbara funktioner kommer att låta dig ta ditt spel till nästa nivå, och garanterar en oslagbar upplevelse både på och utanför banan.

Lär dig mer om märket Head

Head står i spetsen för sportsektorn tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Varje Head-produkt, känd för sin förmåga att förbättra atleters prestation, återspeglar ett engagemang för excellens som skiljer märket på den globala marknaden.

Genom att välja Head, drar du nytta av en tradition av perfektion och design som driver framgång, vilket säkerställer att varje match är en uppvisning av skicklighet och självförtroende.

Features Spelare: Kvinna År: 2024
Våra bästa produkter