Ryggsäck Head Tour Backpack cyanblått
  • Ryggsäck Head Tour Backpack cyanblått

Ryggsäck Head Tour Backpack cyanblått

PVP: 877,60 kr
515,17 kr
-42% Head Padel
Head Tour Ryggsäck cyanblå padelryggsäck | Transportera all din padelutrustning från en plats till en annan med den nya Tour-ryggsäcken från märket Head som har plats för att förvara paddeln
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 23 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

padelryggsäck Head Tour Backpack cyanblått

Upptäck alla nyheterna i den nya kollektionen av ryggsäckar och padelväskor från märket Head där du kan hitta högkvalitativa modeller att ta med till dina träningspass. En av dem är den nya Tour-ryggsäcken som har plats att förvara racket och all din paddelutrustning.

Den är också mycket bekväm att transportera tack vare dess handtag i ryggområdet som är vadderade så att den inte skadar dina axlar. Den är också robust och har tillverkats av högkvalitativa material för att förhindra slitage från användning.

Egenskaper

  • Head Tour-ryggsäcken har designats i olika nyanser av blått.
  • Oberoende ficka att förvara padelracket i så att den är mer skyddad.
  • Huvudfack för förvaring av kläder, bollar eller material.
  • Vadderade handtag för att bära den bekvämt.
  • Det är mycket motståndskraftigt för att förhindra slitage på grund av användning.
  • Den har en kapacitet på 25 liter.
  • Ny kollektion av Head Padel-väskor och ryggsäckar 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som tar precis tillräckligt med träning och som letar efter en väska som är lätt att transportera, speciellt för de killar som reser med cykel eller motorcykel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har den perfekta storleken för att bära ditt racket tillsammans med vissa tillbehör, har den också designats i olika blå nyanser så att du kan bära den tillsammans med dina sportkläder.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter