Head Team 21L svart 2024 backpack
  • Head Team 21L svart 2024 backpack

Head Team 21L svart 2024 backpack

PVP: 658,20 kr
547,54 kr
-17% Head Padel
Head Team backpack 21L svart | Skaffa ryggsäcken Head Team backpack 21L i svart, idealisk för att transportera din padelutrustning med stil och funktionalitet tack vare dess rymliga fickor
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Team Backpack 21L svart ryggsäcken 2024

Upptäck den perfekta kombinationen av design och funktionalitet med ryggsäcken Head Team backpack 21L svart 2024, idealisk för padelspelare som värdesätter komfort. Denna ryggsäck, perfekt designad för dina dagliga aktiviteter och tävlingshelger, erbjuder högkvalitativ design tillsammans med nya skydd och justerbara remmar för en bekväm transportupplevelse.

Den har ett vadderat fack för racketar och ett dedikerat utrymme för skor, vilket garanterar att din utrustning är säker och organiserad. Sidofickorna och den främre fickan med dragkedja gör det lätt att komma åt dina personliga tillhörigheter, så att allt du behöver finns inom räckhåll.

Egenskaper hos ryggsäcken Head Team backpack 21L svart 2024

  • Förnyad design med förbättrad vaddering för ökad komfort och stabilitet.
  • Vadderat fack som kan rymma upp till två padelracketar säkert.
  • Rymligt huvudfack för att bära all din utrustning.
  • Inkluderar plats för skor.
  • Flera fickor för effektiv organisering av dina föremål.
  • Del av Head's nya kollektion av padelväska för 2024.

Vem är den för?

Den är tänkt för padelspelare på alla nivåer som söker en elegant och praktisk lösning för att transportera sin utrustning. Dess anpassningsbara design är idealisk både för regelbundna tävlingar och sporadisk träning, vilket tillfredsställer både amatörer och professionella spelare.

Varför kommer du att gilla den?

Denna padelväska kommer att fascinera dig med sin utmärkta kombination av funktionalitet och samtida design. Dess förmåga att hålla din padelutrustning välorganiserad samt dess klassiska svarta design gör den till ett nödvändigt tillbehör för din vardag.

Lär dig mer om märket Head

Head är ett ledande märke inom innovation och kvalitet inom sportvärlden, speciellt inom padel, som erbjuder produkter designade för att höja prestandan på banan. Genom att välja Head blir du en del av en gemenskap av atleter som strävar efter att överträffa sina gränser och uppnå excellens i varje match.

Många professionella spelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez och Paula Josemaria tävlar med produkter från märket och blir ambassadörer på padelbanor runt om i världen.

Features År: 2024
Våra bästa produkter